Új tőzsdei elemzési sorozattal indulunk, jön a heti SURF

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy minden nap egy piaci körképpel jelentkezünk, melyben az aznapi eseményeken túl a német DAX (DE30) tőzsdeindex technikai elemzése is szerepel. Elemzési kínálatunk most egy újabb sorozattal bővül, érkeznek a heti SURF elemzések.

Míg az XTB által készített napi DAX elemzés esetében legtöbbször a Fibonacci-szintek kerülnek elő, mint figyelendő támaszok és ellenállások, a SURF elemzéseknél egy részben hasonló, de más megközelítésű elemzési stratégia kerül bemutatásra.

Közös elem, hogy mind a Fibonacci-szintek meghatározásánál, mind a SURF stratégiánál a piacok egy fontos csúcsa és / vagy mélypontja jelenti a kiindulópontot, de míg a Fibonacci-vonalak horizontálisan helyezkednek el a kijelölt csúcspont és mélypont között és ezek között, illetve ezeken kívül határoz meg fontos támasz / ellenállás szinteket, addig a SURF stratégia érdekessége, hogy nem horizontális vonalakat, hanem csak és kizárólag sugár irányban kivetített ferde vonalakat használ egy-egy támasz / ellenállás szint meghatározásánál.

A SURF különlegessége, hogy a sugárirányú vonalak létjogosultságát maga a piaci mozgás igazolja vissza, amit a heti elemzésekben nagyon szépen lehet követni.

A Begyik Roland által működtetett PSR Youtube csatornán már 10 hete folyik a piacok elemzése, amelyből alább az utolsó két részt lehet megtekinteni, de ezentúl minden héten hétfőn jelentkezünk az új részekkel.

A kilencedik részben az EURUSD, GBPUSD, AUDUSD, USDJPY devizapárok és az EOS kriptovaluta mozgása kerül górcső alá:

A tizedik részben pedig visszatérnek a kilencedik részben szereplő instrumentumok, kiegészülve a DAX index elemzésével:

További elemzések és korábbi részek a PSR Youtube csatornán.

Kockázati felhívás
A fent látható elemzések általános információkon alapulnak. Bármely vélemény, elemzés, árszint vagy egyéb tartalom oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként kerül publikálásra. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik kereskedési döntéseiben, csakis saját felelősségére teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve az egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit. A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csakis saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon szereplő elemzések segítségével meghozott befektetési döntésekkel kapcsolatosan.
Amennyiben nem csak tájékozódna, hanem ki is szeretné magát próbálni a tőzsde világában, most ezt is kockázat nélkül megteheti egy ingyenes demószámlán az XTB által működtetett xStation platformon!
A CFD-kkel történő kereskedésről
A múltbeli teljesítmény vagy a jövőbeli előrejelzések nem garantálják a jövőbeli teljesítményt vagy eredményeket. Az információkat felhasználó olvasóknak fontolóra kell venniük a veszteség magas kockázatát. Az XTB Limited nem vállal felelősséget a kereskedők bármilyen fajta veszteségéért, amelyek az említett információk felhasználásából adódhatnak.
A CFD-k összetett instrumentumok, e tőkeáttétes eszközök használata magas kockázattal jár, ahol a teljes tőkéje veszélynek van kitéve. A lakossági befektetők 81%-a pénzt veszít a CFD termékek kereskedése során ennél a szolgáltatónál. Mérlegelje, hogy tisztában van-e a CFD-k működési elvével és hogy megengedheti-e tőkéje elvesztésének magas kockázatát. Az XTB Limited működését engedélyezte és szabályozza a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság, CIF Licensz szám 169/12. Az XTB Limited bejegyzett székhelye: Pikioni 10, Épület: Highsight Rentals Ltd, 3075, Limassol, Ciprus.

Friss hírek