Array
(
    [archive_query_var] => 1
    [archive_is_category] => 1
    [single_in_cat] => 1
    [single_has_cat] => 1
    [single_has_cat_int] => 1
)

Gazdaság

G7: karanténba vonul az indiai küldöttség

Karanténba vonult szerdán a hét vezető ipari hatalom (G7) londoni külügyminiszteri értekezletének indiai küldöttsége, köztük az indiai külügyminiszter, miután a delegáció két tagjának koronavírus-szűrési lelete pozitív lett.

Read More »

Erős évre számít az Under Armour

Az amerikai sportruházat-gyártó Under Armour erős évre számít idén, megemelték értékesítési előrejelzésüket és profitvárakozásukat is. A részvények árfolyama egy év alatt 200%-ot erősödött.

Read More »

Janet Yellen kimondta a szitokszót: kamatemelés

Az amerikai pénzügyminiszter, Janet Yellen egy gazdasági fórumon elismerte, hogy a kamatlábaknak lehet, hogy emelkedniük kell majd egy keveset, hogy megelőzzék a gazdaság túlhevülését, amit a koronavírus-járványból történő kilábalás érdekében indított gazdaságélénkítő csomagok válthatnak ki.

Read More »

Összefoglaló Joe Biden első 100 napjáról

Biden első 100 napját egyértelműen a koronavírus-járvány elleni küzdelem határozta meg. Mind a választópolgárok, mind pedig a politikai elemzők többsége sikeresnek ítéli a Biden-adminisztráció járványellenes lépéseit.

Read More »

Újabb nagy dobásra készül a Pfizer

Szájon át bevehető koronavírus-gyógyszerrel kísérletezik a Pfizer, amit a betegség első jeleinél lehetne beszedni, megelőzve a súlyosabb tünetek kialakulását. A vezérigazgató Albert Bourla szerint év végére forgalomba kerülhet a tabletta.

Read More »

Nyereséges lett az Airbus első negyedéve

Az Airbus továbbra is azzal számol, hogy kiigazításokkal számolva üzemi eredménye az idén legalább kétmilliárd euró lesz, és a tavalyival azonos számú, 566 darab kereskedelmi repülőgépet ad át a megrendelőknek.

Read More »