Array
(
    [archive_query_var] => 
    [archive_is_category] => 1
    [single_in_cat] => 
    [single_has_cat] => 
    [single_has_cat_int] => 
)

Tőzsde

Piaci körkép: csalóka az európai autópiac májusi növekedése

Alacsonyabban mozognak az európai részvénypiacok csütörtökön, a tegnap esti héja hangvételű Fed bejelentés után. A szigorúbb monetáris politika ugyanakkor általában kedvez a bankoknak, mert rendszerint a profitszintek növekedéséhez vezet, így a DAX-komponensek közül ma a Deutsche Bank teljesít a legjobban.

Read More »

EUR/USD árfolyam

USD/HUF árfolyam

EUR/HUF árfolyam

DE30 kereskedés

Növelte GDP-várakozásait az Európai Központi Bank

Az Európai Központi Bank kormányzótanácsa nem változtatott csütörtöki kamatdöntő ülésén az irányadó eurókamaton. Jelezte egyúttal, hogy folytatja az eszközvásárláson alapuló gazdaságélénkítő monetáris politikáját és emelték az erre az évre és 2022-re adott növekedési becsléseiket.

Read More »

Piaci körkép: éledezik az Airbus

A DAX lefelé elhagyta a rövidtávú emelkedő trendcsatornáját, de az esés meg is állt a június 1-jén indult korrekció 78,6%-os visszatérési szintjénél és az index hamar visszatért a csatorna alsó határa fölé, sőt, még a történelmi csúcsát is tesztelni tudta 15.730 pontnál.

Read More »

Hétindító elemzés: euró, dollár, olaj, DAX

Ezen a hétfőn is jelentkezünk heti SURF elemzésünkkel, melyben közkedvelt befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett. A mai videóban az EUR/USD. az AUD/USD devizapárok, az olaj és a német DAX index kerülnek sorra.

Read More »

Surf extra: 12 hetes visszatekintő DAX elemzés

Áprilisban indítottuk el Surf-elemzés sorozatunkat, melyben minden hétfőn reggel végigkövetünk néhány népszerű befektetési eszközt a PSR elemzési módszer segítségével. Ezúttal egy 12 hetes visszatekintő elemzés készült a német tőzsdemutatóra, a DAX indexre vonatkozóan.

Read More »