Array
(
    [archive_query_var] => 
    [archive_is_category] => 1
    [single_in_cat] => 
    [single_has_cat] => 
    [single_has_cat_int] => 
)

Tőzsde

Piaci körkép: egyhetes csúcson a német index

Az Európai Autógyártók Szövetsége közzétett egy adatsort a különböző típusú autók piaci részesedéséről, amiből kiderült, hogy az akkumulátorral ellátott tisztán elektromos autók 7,5%-os piaci részesedést értek el Európában 2021 második negyedévében.

Read More »

Dubaiban nyitott regionális irodát az XTB (x)

Az XTB MENA Limited megkapta a Dubai Financial Services Authority engedélyét, és új regionális irodát nyitott a MENA (Middle East & North Africa) piacon, így júliustól globális befektetési lehetőségeket kínál a közel-keleti és észak-afrikai ügyfelek számára.

Read More »

EUR/USD árfolyam

USD/HUF árfolyam

EUR/HUF árfolyam

Pluszban várják a tőzsdék az EKB mai döntését

Csütörtökön is folytatják felépülésüket az európai részvénypiacok, a Wall Street tegnapi emelkedése és az ázsiai piacok ma reggeli jó teljesítménye is javította a hangulatot. Az EKB ülése a mai nap kulcsfontosságú eseménye, a kamatdöntés 13:45-kor érkezik, majd 14:30-kor kezdődik a sajtótájékoztató.

Read More »

DE30 kereskedés

Piaci körkép: erős évet vár a Puma

A Puma (PUM.DE) a második negyedévben, leginkább Észak-Amerikában tapasztalt keresletnövekedésnek köszönhetően megemelte az idei évre vonatkozó árbevétel-várakozását. Az eurózóna inflációja 1,9% lett, azaz kissé csökkent a májusi csúcshoz képest.

Read More »

Piaci körkép: profit warning miatt zuhan a Siemens Energy

Úgy tűnik, a bikák nem tudták megvédeni a DE30 15.750 pontnál található támaszát, a német index esésnek indult a nap elején és teszteli a 200 órás mozgóátlagot a 15,650 pontos területen. A Siemens Energy 10% körüli mínuszban forog ma a közzétett profit warning miatt.

Read More »

Piaci körkép: elszállt a Hugo Boss

A DE30 tegnap nem tudta újra megközelíteni a 15.800 pontos területet, de az index a rövidtávú támasz, 15.750 pont felett maradt. A Hugo Boss ma tette közzé előzetes eredményszámait, aminek hatására 22 hónapos csúcsra emelkedett a részvények árfolyama.

Read More »