Array
(
    [archive_query_var] => 
    [archive_is_category] => 1
    [single_in_cat] => 
    [single_has_cat] => 
    [single_has_cat_int] => 
)

Tőzsde

Piaci körkép: újra 15 ezer pont felett jár a DAX

Emelkednek szerdán az európai részvénypiacok, az indexek a tegnapi esés után próbálnak szépíteni. A tőzsdék az amerikai pénzügyminiszter Janet Yellen monetáris szigorításra utaló megjegyzése miatt indultak zuhanásnak, a német index március vége óta nem járt ilyen alacsonyan.

Read More »

EUR/USD árfolyam

USD/HUF árfolyam

EUR/HUF árfolyam

Heti technikai elemzés: arany, olaj, DAX és dollár

Ezen a hétfőn is folytatjuk heti elemzésünket a SURF vonalakkal, melyben közkedvelt befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett. A mai videóban az EUR/USD és az USD/JPY devizapárok, az arany, az olaj és a német DAX index kapnak főszerepet.

Read More »

DE30 kereskedés

Piaci körkép: szűk sávba szorult a DAX

Nem sokat változott a DAX technikai képe az utóbbi időszakban, a német index továbbra is a 15.310 pontnál lévő ellenállási zónát teszteli, amit az április közepén látott korrekció 50%-os visszatérési szintje jelöl. A Volkswagen részlegesen leállítja termelését Mexikóban.

Read More »

SURF-elemzés: Arany és DAX a középpontban

Ahogyan azt már múlt héten előre jeleztük, elemzési kínálatunk a napi piaci körkép mellett egy újabb sorozattal bővül, ezentúl minden hétfőn jelentkezünk egy SURF elemzéssel, melyben különböző befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett.

Read More »

Új tőzsdei elemzési sorozattal indulunk, jön a heti SURF

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy minden nap egy piaci körképpel jelentkezünk, melyben az aznapi eseményeken túl a német DAX (DE30) tőzsdeindex technikai elemzése is szerepel. Elemzési kínálatunk most egy újabb sorozattal bővül, érkeznek a heti SURF elemzések. 

Read More »