SURF elemzés

Surf-elemzés: 12 hetes euró-dollár visszatekintő

Pár hete indítottuk el Surf-elemzés sorozatunkat, melyben minden hétfőn reggel végigkövetünk néhány népszerű befektetési eszközt a PSR elemzési módszer segítségével. Ezúttal egy 12 hetes visszatekintő elemzés készült az EUR/USD devizapárra vonatkozóan.

Read More »

Heti technikai elemzés: arany, olaj, DAX és dollár

Ezen a hétfőn is folytatjuk heti elemzésünket a SURF vonalakkal, melyben közkedvelt befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett. A mai videóban az EUR/USD és az USD/JPY devizapárok, az arany, az olaj és a német DAX index kapnak főszerepet.

Read More »

SURF-elemzés: Arany és DAX a középpontban

Ahogyan azt már múlt héten előre jeleztük, elemzési kínálatunk a napi piaci körkép mellett egy újabb sorozattal bővül, ezentúl minden hétfőn jelentkezünk egy SURF elemzéssel, melyben különböző befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett.

Read More »

Új tőzsdei elemzési sorozattal indulunk, jön a heti SURF

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy minden nap egy piaci körképpel jelentkezünk, melyben az aznapi eseményeken túl a német DAX (DE30) tőzsdeindex technikai elemzése is szerepel. Elemzési kínálatunk most egy újabb sorozattal bővül, érkeznek a heti SURF elemzések. 

Read More »