Át kellett nevezni az első elektromos Alfát

Bár az Alfa Romeo első elektromos modelljét még csak pár napja mutatták be Milano néven, máris át kellett keresztelni. 

Az Alfa Romeo hétfőn döntött a név megváltoztatásáról, miután múlt pénteken, két nappal a kis SUV milánói bemutatója után konfrontálódott az ipari minisztérium tisztviselőivel. A vita oka, hogy a gyártó egy olyan modell esetében akarta használni a Milano nevet, melynek gyártása nem Olaszországban, a márka hazájában, hanem Lengyelországban indul meg.

https://www.instagram.com/p/C5lfFopMwem/

Jean-Philippe Imparato, az Alfa Romeo vezérigazgatója elmondta, hogy a további konfliktusok elkerülése érdekében inkább átnevezték a Milanót Juniorra.

„Ha politikai vitákba bocsátkozol, azonnal elveszíted a vásárlóid felét, és mi ezt akartuk megelőzni” – mondta Imparato egy sajtótájékoztatón.

Imparato szerint a névváltoztatás pénzügyi hatása elhanyagolható lesz, mivel a Milano gyártása még nem kezdődött meg, és nagyon kevés marketingprojektet kell módosítani.

Forrás: ANE / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

Érdemes drága kerti bútorra költeni? (x)

Amikor a kültér berendezéséről van szó, a fő szempont elsősorban az esztétikum és a kényelem. Pedig a kerti garnitúrák kiválasztása egyben jelentős pénzügyi döntés. Ha szem előtt tartjuk, hogy egy bútorszett hosszú éveken át szolgálja a családunkat, emellett növelheti ingatlanunk piaci értékét, jó úton járunk.

Read More »