Az XTB Csoport újra első a Bloomberg FX előrejelzési rangsorában

Az XTB Csoport Kutatócsapata jelenleg az első számú Major FX devizapár előrejelző a 13 fő devizapár vonatkozásában, továbbá második helyet ért el a Bloomberg G10 rangsorában 2020 harmadik negyedévében.

A Bloomberg rangsorában figyelembe veszik a brókerházak és a pénzügyi intézmények által közzétett előrejelzések pontosságát világszerte. Az XTB Csoport Kutatási Osztálya kettős sikert ért el, alig egy negyedévvel a 2020-as Q2 G10 rangsor megnyerése után, megerősítve ezzel
pontosságát a világ közel 50 pénzügyi intézménye között.

„A pénzügyi piacokon világszerte továbbra is nagy volatilitást figyelhetünk meg. Ennek ellenére Kutatócsapatunknak sikerült óriási elismerést szereznie a fő devizapárok előrejelzésének kategóriájában, valamint második helyezést elérnie a G10 kategóriában, hajszálnyi különbséggel maradva el az első helyezéstől. A Bloomberg rangsora ismét igazolta az XTB Csoport Kutatócsapatának széleskörű tapasztalatait és mély piaci ismereteit” – mondta Omar Arnaout, az XTB Csoport vezérigazgatója.

A Bloomberg által elkészített rangsorokat tekintik a pénzügyi ágazat legnagyobb elismerésének. Ezek negyedévente frissülnek, és tartalmazzák a legnagyobb globális pénzügyi intézmények, köztük a Barclays, a BNP Paribas, a JP Morgan vagy a Westpac által
közzétett előrejelzéseket. A rangsor legfrissebb kiadását 2020 harmadik negyedévének végén publikálták, és magába foglalja az elmúlt 12 hónap legpontosabb előrejelzéseit.

Az XTB Csoport Kutatási Osztálya napi szinten készít előrejelzéseket és megjegyzéseket a helyi és a globális pénzügyi piacok aktuális eseményeiről. A kutatás kiterjed a devizákra, részvényindexekre, árupiaci termékekre és kriptovalutákra. A napi rendszerességgel megjelenő előrejelzések és megjegyzések az XTB Csoport weboldalán a Piaci Hírek rovatban találhatóak.

Az XTB Csoportról

Az XTB Csoport a világ egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett FX & CFD brókere. Az XTB Csoport szervezeteit a világ legnagyobb felügyeleti hatóságai szabályozzák, beleértve az FCA-t, a CySEC-et és a KNF-et. Több mint 15 éves tapasztalattal, az XTB Csoport több száz globális
piachoz biztosít azonnali hozzáférést minden lakossági kereskedőnek.

Az XTB Csoport egy olyan fintech vállalat, amely bizalomra, technológiára és támogatásra épül. 2002 óta az XTB Csoport 12 fő piaccal bővült Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában, több mint 200 000 ügyfél bizalmát nyerte el. Az XTB Csoport saját, díjnyertes xStation és xStation Mobile platformjain több mint 4500 instrumentumhoz kínál azonnali hozzáférést, köztük: valódi részvényekhez és ETF-ekhez, valamint CFD formában: forexhez, indexekhez, árupiaci termékekhez, részvényekhez, ETF-ekhez és kriptovalutákhoz.

Az X-Open Hub révén az XTB Csoport vezető technológiákat kínál pénzintézetek számára a világ minden táján.

Tudj meg többet a www.xtb.com weboldalon.

  • Kockázati felhívás
A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 80 %-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Az XTB az XTB Csoport védjegye. Az XTB Csoport magában foglalja, de nem kizárólagosan a következő szervezeteket: Az XTB S.A engedélyezte és szabályozza a lengyel Komisja Nadzory Finansowego (KNF). XTB Limited (UK) engedélyezte és szabályozza az angliai Financial Conduct Authority (FCA).(Licensz szám. FRN 522157) XTB Limited (CY) engedélyezte és szabályozza a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság.(Licensz szám 169/12)

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »