XTB

Piaci körkép: ötszáz Airbus-dolgozó karanténban

Picivel magasabban kezdték a hetet az európai tőzsdék, de a lendület hamar elfogyott, így jelenleg már a legtöbb nyugat-európai index enyhe mínuszban tartózkodik. Az Airbus közölte, hogy 500 dolgozója karanténba került, miután koronavírus-gócponttá vált a hamburgi üzeme.

Read More »

Piaci körkép: Kínába viszi a motorgyártást a Mercedes

A DAX ezen a héten még nem tudott nagyobb elmozdulást produkálni, az index hétfőn a Moderna oltásával kapcsolatos pozitív hírre kiugrott felfelé, de ez a nyereség hamar elpárolgott és azóta oldalazás figyelhető meg. A Daimler ma együttműködést írta alá a kínai Geely-vel következő generációs belső égésű motorok fejlesztésére.

Read More »

Újabb kontinenseken jelenik meg az XTB

Az XTB nemrég tette közzé előzetes eredményeit 2020 harmadik negyedévéről és pár hete indította el új reklámkampányát José Mourinhoval. A vállalat aktuális helyzetéről és jövőbeni céljairól Omar Arnaut vezérigazgató nyilatkozott.

Read More »

Piaci körkép: tovább kapaszkodik a DAX

A DAX folytatja visszapattanását a tegnapi, 12,350 pont körüli mélypontjáról. A német index ma a PMI-adatok közlése után vett lendületet. A Daimler ma tette közzé harmadik negyedévre szóló teljes jelentését.

Read More »