Új tagokat keres a Pillar Alapítvány

Szeretnél minél többet megtudni az Európai Unióról, de unod a sablonos netes oldalakat és a tankönyvi szövegeket? Csatlakoznál egy szuper csapathoz, aminek a tagjai olyan érdeklődésűek mint Te?  Érdeklődsz a külföldi önkéntesség iránt? Netalán nem tudsz mit kezdeni a rengeteg szabadidőddel az egyetem mellett? …Akkor légy te is Pillaros, és csatlakozz hozzánk!

Pillar Alapítvány! De mi az?

A Pillar Alapítvány közhasznú szervezet, amelynek célkitűzése, hogy az Európa-tudat megerősítése által összefogja, segítse és képezze az Európai Unió iránt érdeklődőket, valamint segítséget nyújtson a lakosság számára az Európai Unió nyújtotta lehetőségek megismerésében.A szervezet elkötelezett az Európa-tudat meghatározó értékeinek – a demokrácia, a kulturális sokszínűség, az emberi jogok és a szolidaritás – megőrzése és közvetítése mellett.

A Pillar Alapítvány szerint ezen értékek, valamint a társadalmak közéleti és politikai témáira való nyitottság teremthetik meg azt a szellemi közösséget, amely az Európai Unió fejlődésének kulcsa. A nonprofit szervezet központi eleme, hogy a fenti értékeket és célkitűzéséket magukénak valló magyar és külföldi fiatalok számára közösségi és szervezeti hátteret biztosít.

…és hogy miért érdemes hozzánk csatlakoznod?

A Pillar Európa Klub az alábbi lehetőséget kínálja Neked:- EU-val kapcsolatos programok- nem formális tanulás- tapasztalatszerzés- saját projektek, ötletek megvalósítása- új barátok megismerése, közös programok és önfeledt bulik- gyakorlati lehetőségek- képzések- nemzetközi csereprogramok

Hogyan jelentkezhetsz?Küldd el neved, intézményed nevét, szakod, telefonszámod, valamint Europass önéletrajzod a [email protected] címre 2011. szeptember 27-ig!

Elérhetőségeink:

A Pillar honlapja: www.pillar-europe.eue-mail címünk: [email protected]: www.facebook.com/pillar.alapitvany

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Légy TE a következő pillér!

Pillar Alapítvány

Friss hírek