A társkereső appok jól jártak a járvánnyal

A tavalyi év során erőteljesen fellendült a társkereső alkalmazások használata, lévén az emberek a pandémia miatt gyakorlatilag csak online tudtak kapcsolatba lépni egymással – írja a The Wall Street Journal.

Az olyan társkereső alkalmazások esetében, mint a Tinder, a Bumble és a Hinge, tavaly jelentősen nőtt a felhasználók száma, illetve az online töltött idő is. Az utolsó negyedévben az amerikaiak körében nyolc legnépszerűbb randi-appot tekintve összességében 12,6%-kal nőtt az aktív felhasználók száma az előző évhez képest, ami az Apptopia adatkövető szerint közel két éve a legnagyobb megugrás.

A Match Group, amely öt nagyobb társkereső alkalmazást üzemeltet, nagy nyereséget regisztrált a hosszú távú kapcsolatokat népszerűsítő Hinge, a Tinder, illetve a névadó Match esetében is.

A nyolc alkalmazást éves összevetésben összességében 7,4%-kal többen töltötték le a negyedik negyedévben, miközben az alkalmazások használatára fordított idő 13,4%-kal emelkedett.

https://www.instagram.com/p/CLlCGUnAJ25/
  • Kapcsolódó cikkünk:

Forrás: The Wall Street Journal

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »