Nézők nélkül folytatódik az Australian Open

Victoria miniszterelnöke, Daniel Andrews bejelentése alapján az államot péntek éjféltől öt napra lezárják, hogy megakadályozzák a koronavírus-járvány terjedését.

Elmondása szerint az intézkedésre azért van szükség, mert egy dolgozó elkapta a vírust a Melbourne-i karanténszállodában, és már tovább is adta 12 másik embernek. Még nagyobb gond, hogy az esetek mindegyike a vírus jóval fertőzőképesebb, brit változata.

Andrews közölte, hogy emiatt a Grand Slam-torna zárt kapuk mögött folytatódik, a játékosokat pedig elszigetelik. Az Open-t szervező Tennis Australia jelezte, hogy „továbbra is együttműködik a kormánnyal mindenki egészségének és biztonságának biztosítása érdekében”, és a rajongók visszakapják a kifizetett jegyek árát.

https://www.instagram.com/p/CLIvAOTpN10/

Forrás: CNN / BBC

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »