sport

Cristiano Ronaldo játszotta a legtöbb meccset a 21. században

Cristiano Ronaldo végzett az élen a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS) a 21. századi meccsszámok alapján készített listán, miután 1047 alkalommal lépett pályára klubcsapataiban és a válogatottban 2001. január 1. és 2021. február 20. között.

Read More »

Elképesztő show-t csinált a The Weeknd

Helyi idő szerint vasárnap este került megrendezésre az amerikai Super Bowl, az NFL döntője a floridai Tampában. A rendezvénynek hagyományos eleme a Halftime Show, amelyen ezúttal a The Weeknd lépett fel, és nem is akárhogy.

Read More »

Ingyenes védőfelszerelést kap a Super Bowl közönsége

A floridai Tampában helyi idő szerint vasárnap kerül megrendezésre az amerikai Super Bowl, az NFL döntője. A rendezvényre 25 000 szurkolót várnak, akik érkezéskor egytől-egyig ingyenes, a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges csomagot kapnak, benne maszkokkal, törlőkendőkkel és kézfertőtlenítőkkel.

Read More »

Egy évet csúszik az olimpia

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalosan bejelentette: Thomas Bach elnök és Abe Sindzó japán miniszterelnök megállapodott abban, hogy a tokiói olimpiát a jövő évre halasztják. A játékokat legkésőbb 2021 nyarán kell megrendezni.

Read More »