Vérmes reményeket fűz a Galaxy S8-hoz a Samsung

Koh Dong-jin, a Samsung mobil üzletágának vezetője azt mondta csütörtökön, hogy a Galaxy S8-as okostelefonok előrendelése már most meghaladta elődjéét, az S7-esét. Ez azt mutatja, hogy a fogyasztók valószínűleg túltették magukat a tavalyi Note 7-es botrányon.

Az S8, melynek értékesítését április 21-én kezdik meg Dél-Koreában, Kanadában és az Egyesült Államokban, központi eleme lesz a dél-koreai cég talpra állásának a Note 7-es készülékek visszavonását követő bizalomvesztés után.

Az új készüléket várhatóan különösen jól fogadják majd, néhány befektető és elemző szerint pedig az eladásokból elsőéves értékesítési rekordot is felállíthat az okostelefon óriás.

Koh elmondása szerint a gyártó hazájában, Dél-Koreában több mint 550 ezer darabot rendeltek elő mindössze két nap alatt az újdonságokból, ami rekordnak számít. Ez a szám állítólag többszöröse annak, mint amennyit a Galaxy S7-ből vagy a Galaxy Note 7-ből rendeltek elő annak idején ugyanennyi idő alatt.

Az S8 a legbiztonságosabb okostelefon lesz, mivel kiküszöbölték az összes akkumulátorral kapcsolatos problémát. A Samsung ráadásul azzal tette kecsegtetővé az ajánlatot, hogy minden előrendelőnek egy ingyenes Bluetooth hangszórót vagy egy 350 dolláros ajándékkártyát biztosít. Helyi árusok, kereskedők szerint a vásárlóik több mint 80 százaléka csak azért jön, hogy előrendelje az új Samsung zászlóshajót.

  • A Note 7-es bukásáról itt olvashatnak bővebben:

Forrás: Reuters

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »