Array
(
    [archive_query_var] => 
    [archive_is_category] => 1
    [single_in_cat] => 
    [single_has_cat] => 
    [single_has_cat_int] => 
)

Zene

Liverpool bulizott egy nagyot

Egy nemzeti kutatási program keretében buliztak pénteken és szombaton Liverpoolban és a videók alapján jól sikerült a gazdaság újranyitásának részeként megtartott tesztparti. A részletekről itt írtunk, nagyon úgy tűnik, hogy Nagy-Britanniában tényleg ilyen lesz a nyár.  

Read More »

Idén sem lesz Balaton Sound

Az idei évre tervezett soproni Telekom VOLT és zamárdi Balaton Sound időpontját a szervezők 2022-re tolják. A szervezőik szerint mindkét esetben felmerült, hogy egy nyár végi, alternatív időpontot keresnek a két eseménynek, de inkább a teljes halasztás mellett döntöttek.

Read More »

2022-ben talán megtartják a 2020-as Coachellát

Jövő áprilisra halasztják az eredetileg 2020 áprilisára tervezett kaliforniai Coachella zenei és művészeti fesztivált, és várhatóan a Stagecoach countryzenei fesztivált sem rendezik meg az idén – számolt be a Variety filmes portál két iparági bennfentesre hivatkozva. A rendezvény promótere, a Goldenvoice és anyavállalata, az AEG Presents képviselői nem reagáltak a The Variety megkeresésére az ügyben. Amennyiben a fesztivált tényleg jövő ...

Read More »

94 éves korában elhunyt a kazetta feltalálója

94 éves korában elhunyt Louis Ottens holland mérnök, akinek a mára szinte kihalt kazettát köszönhetjük. A Philips egykori mérnöke vezette azt a csapatot, akiknek azt a feladatot adták, hogy találjanak valamilyen könnyebben kezelhető alternatívát a nem túl felhasználóbarát "orsós audioszalagok" helyett.

Read More »

Új albummal jelentkezik Billie Eilish

Billie Eilish kedd este a The Late Show című műsorban Stephen Colbertnek adott interjúja során elárulta, hogy a koronavírus-járvány miatti lezárás ideje alatt felvett egy új albumot - írja a Variety.

Read More »

Feloszlott a Daft Punk

Feloszlott a Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo által 1993-ban, Párizsban alapított ikonikus elektronikus zenei formáció, a Daft Punk. 

Read More »

Elképesztő show-t csinált a The Weeknd

Helyi idő szerint vasárnap este került megrendezésre az amerikai Super Bowl, az NFL döntője a floridai Tampában. A rendezvénynek hagyományos eleme a Halftime Show, amelyen ezúttal a The Weeknd lépett fel, és nem is akárhogy.

Read More »