2022-ben talán megtartják a 2020-as Coachellát

Jövő áprilisra halasztják az eredetileg 2020 áprilisára tervezett kaliforniai Coachella zenei és művészeti fesztivált, és várhatóan a Stagecoach countryzenei fesztivált sem rendezik meg az idén – számolt be a Variety filmes portál két iparági bennfentesre hivatkozva.

A rendezvény promótere, a Goldenvoice és anyavállalata, az AEG Presents képviselői nem reagáltak a The Variety megkeresésére az ügyben.

https://www.instagram.com/p/B613-zinSA0/

Amennyiben a fesztivált tényleg jövő áprilisra halasztják, akkor ez lesz a negyedik elnapolása. A Coachellát eredetileg 2020 áprilisára szervezték mások mellett Travis Scott, Frank Ocean, valamint a Rage Against the Machine fellépésével – utóbbi zenekar éppen 2020 tavaszán tért volna vissza egy hosszabb világkörüli turnéval, de a koronavírus-járvány következtében természetesen erre nem került sor.

A Coachellát így először 2020 októberére halasztották a Stagecoach fesztivállal együtt, majd tavaly októberről áttették idén áprilisra, majd később októberre, de úgy tűnik, ez a terv sem lesz tartható.

A két iparági forrás a járvány miatti bizonytalansággal magyarázza az újabb halasztást, noha sok promóter és rendezvényszolgáltató cég a zenei turnék legalább részleges folytatásával számol a nyár végi-őszi időszakra. Július 4-ére, a Függetlenség Napjára Joe Biden már családi sütögetést ígért az amerikaiaknak, de egy fesztivál megrendezése azért nagyobb falat…

A rendszerint két hétvégén megrendezett Coachella az Egyesült Államok legnagyobb zenei fesztiválja, a napi 125 ezer jegyet rendszerint pillanatok alatt eladják.

Forrás: MTI / Youtube

Friss hírek

Méretet vált a Fiat Panda

A Fiat elhagyja a miniautók szegmensét, és a korábbinál nagyobb autókkal újítja meg kínálatát, melyeket belsőégésű motorral és teljesen elektromos hajtásláncokkal fognak értékesíteni. 

Read More »