2022-ben talán megtartják a 2020-as Coachellát

Jövő áprilisra halasztják az eredetileg 2020 áprilisára tervezett kaliforniai Coachella zenei és művészeti fesztivált, és várhatóan a Stagecoach countryzenei fesztivált sem rendezik meg az idén – számolt be a Variety filmes portál két iparági bennfentesre hivatkozva.

A rendezvény promótere, a Goldenvoice és anyavállalata, az AEG Presents képviselői nem reagáltak a The Variety megkeresésére az ügyben.

https://www.instagram.com/p/B613-zinSA0/

Amennyiben a fesztivált tényleg jövő áprilisra halasztják, akkor ez lesz a negyedik elnapolása. A Coachellát eredetileg 2020 áprilisára szervezték mások mellett Travis Scott, Frank Ocean, valamint a Rage Against the Machine fellépésével – utóbbi zenekar éppen 2020 tavaszán tért volna vissza egy hosszabb világkörüli turnéval, de a koronavírus-járvány következtében természetesen erre nem került sor.

A Coachellát így először 2020 októberére halasztották a Stagecoach fesztivállal együtt, majd tavaly októberről áttették idén áprilisra, majd később októberre, de úgy tűnik, ez a terv sem lesz tartható.

A két iparági forrás a járvány miatti bizonytalansággal magyarázza az újabb halasztást, noha sok promóter és rendezvényszolgáltató cég a zenei turnék legalább részleges folytatásával számol a nyár végi-őszi időszakra. Július 4-ére, a Függetlenség Napjára Joe Biden már családi sütögetést ígért az amerikaiaknak, de egy fesztivál megrendezése azért nagyobb falat…

A rendszerint két hétvégén megrendezett Coachella az Egyesült Államok legnagyobb zenei fesztiválja, a napi 125 ezer jegyet rendszerint pillanatok alatt eladják.

Forrás: MTI / Youtube

Friss hírek

Teledobálta az eget műholdakkal a SpaceX

A legújabb becslések szerint ma már több mint 4500 nagy, 100 kg súly feletti objektum kering alacsony Föld körüli pályán, melyek közül mintegy 3500 az Elon Musk által alapított SpaceX vállalathoz és a Starlink műholdakhoz köthető. A tudósok szerint ezzel megnőtt a veszélye az ütközéseknek, ami egy veszélyes folyamatot indíthat el. 

Read More »