Surf index: meddig zuhanhat még a japán jen?

Az USDJPY rendíthetetlenül menetel az ég felé, az elmúlt  hetekben így megközelítette a 2002-es meghatározó csúcsot. A dollár hatalmas fölényre tett szert a japán fizetőeszközzel szemben. Az elkövetkező hetek kulcsfontosságú piaci formációkat produkálhatnak az USDJPY grafikonon.

Forgatókönyvek

Az ár jelenleg az egyes zónában helyezkedik el, ahol korábban már érintette minimálisan a nyitási vonalat, majd oldalazásba kezdett. Az újabb bikás kitörés egészen a zóna tetejéig menetelhet, ezzel szemben a medvék előtt hatalmas meghódítandó tér tátong, hiszen 2002 óta nem járt ezekben a magaslatokban az USDJPY árjegyzése.

Amennyiben a jelenlegi bikás trend folytatódik, lassan oxigénpalack kell a dollárnak, hiszen olyan magaslatokra tör, ahol már bizony ritka lesz a levegő. A medvés forgatókönyvek első állomása az egyes zóna alja lesz, ha azon átjut az ár short irányban, akkor a korrekció végén akár egy trendfordulónak is szemtanúi lehetünk.

Részletek a friss videóban:

A Begyik Roland által működtetett PSR Youtube csatornán immár több mint egy éve folyik a piacok elemzése, a korábbi részek ott elérhetőek, az újabbakról minden hétfőn mi is beszámolunk és a PSR Twitter csatornáját is érdemes követni!

Kockázati felhívás
A fent látható elemzések általános információkon alapulnak. Bármely vélemény, elemzés, árszint vagy egyéb tartalom oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként kerül publikálásra. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik kereskedési döntéseiben, csakis saját felelősségére teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve az egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit. A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csakis saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon szereplő elemzések segítségével meghozott befektetési döntésekkel kapcsolatosan.

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »