Karácsony, szeretet, gépfegyverek

Az alábbi családi képet sikerült posztolnia Thomas Massie republikánus kongresszusi képviselőnek néhány nappal a michigani, halálos áldozatokat is követelő iskolai lövöldözés után. 

A fotóhoz egy rövid üzenet is tartozott: “Merry Christmas! ps. Santa, please bring ammo”.

Ami annyit tesz:

“Boldog Karácsonyt! utóirat: Télapó, kérlek hozz lőszert”

A kongresszusi képviselő posztjához azt bíráló és támogató hozzászólások egyaránt érkeztek, mindenesetre ez is jól mutatja azt a társadalmi és politikai megosztottságot, ami az Egyesült Államokban a fegyvertartás kérdése körül kialakult.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: BBC News / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

11 havi mélyponton az euróövezeti BMI

A vártnál minimálisan nagyobb mértékben lassult az euróövezet gazdasági teljesítménynövekedése januárban, tizenegy hónapja a legkisebb emelkedést mutatta a londoni IHS Markit gazdaságkutató intézet beszerzési menedzser indexének hétfőn ismertetett előzetes értéke.

Read More »

Kiürítik a kijevi amerikai nagykövetséget

A brit külügyminisztérium vasárnap ismertetett értesülései szerint Moszkva Oroszországgal baráti viszonyt ápoló ukrán politikusokat akar hatalomra juttatni Kijevben. Az amerikai belügyminisztérium felszólította a Kijevben lévő amerikai nagykövetségen dolgozók családtagjait, hogy hagyják el az országot, mivel az orosz támadás bármikor megkezdődhet.

Read More »

Leave a Reply