Hétindító elemzés: fontos szinthez ért az EURUSD árfolyam

Ezen a hétfőn is jelentkezünk heti SURF elemzésünkkel, melyben közkedvelt befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett. A mai videóban az EURUSD, az US100, azaz a Nasdaq index és a WTI típusú olaj ármozgásai szerepelnek.

Az euró beadta a derekát és az EURUSD árfolyam végül megérintette a kettes zóna alját. Az előttünk álló hét izgalmakat hozhat, hiszen egy iránymeghatározó vonalat tesztel az árjegyzés a SURF chart-on.

A Nasdaq gyertyára pontosan hozta a múlt héten említett forgatókönyveink egyikét. Egy hosszabb korrekcióra is sor kerülhet, amennyiben az árjegyzés képtelen ismét a négyes zónába törni.

Részletek a friss, 39. heti videóban:

A Begyik Roland által működtetett PSR Youtube csatornán immár 39 hete folyik a piacok elemzése, a korábbi részek ott elérhetőek, az újabbakról minden hétfőn mi is beszámolunk és a PSR Twitter csatornáját is érdemes követni!

Kockázati felhívás
A fent látható elemzések általános információkon alapulnak. Bármely vélemény, elemzés, árszint vagy egyéb tartalom oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként kerül publikálásra. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik kereskedési döntéseiben, csakis saját felelősségére teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve az egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit. A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csakis saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon szereplő elemzések segítségével meghozott befektetési döntésekkel kapcsolatosan.

Friss hírek