Az American Airlines átáll a borbizniszre

A légitársaságok továbbra is csak a töredékét indítják azoknak a járatoknak, amelyeket a pandémia előtt terveztek, számos gépen ráadásul tilos az alkoholfogyasztás, hogy ezzel is elejét vegyék a Covid-19 terjedésének. Mindez azonban azt eredményezi, hogy rengeteg “felesleges” ital marad a légitársaságok nyakán. Az American Airlines éppen ezért kitalálta, hogy eladja a borokat – sőt, hajlandó házhoz is szállítani a palackokat – írja a CNN.

A cég csütörtöki közlése szerint elindították az American Airlines Flagship Cellars névre keresztelt új programjukat, amely lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy palackonként vásároljanak bort – akár egy alkalomra, akár havi előfizetéssel; ez utóbbi 99 dollárba kerül. Ha valaki csak egy üveggel szeretne, ennek az ára 13 és 40 dollár között mozog, míg a legdrágább ajánlat egy 300 dolláros pezsgő-csomag.

Az American Airlines azt reméli, hogy új “borprogramja” mintegy 40-50 ezer dollárt hoz a konyhára az év első három hónapjában – közölte a vállalat szóvivője.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: CNN / Instagram

Friss hírek

Különmegbízottat nevezett ki a Nyugat-Balkánra Boris Johnson

Boris Johnson brit miniszterelnök kinevezett egy nyugat-balkáni ügyekért felelős különmegbízottat annak jeléül, hogy az Egyesült Királyság elkötelezett a régió stabilitása és prosperitása iránt. A nyugat-balkáni politikai helyzetet a NATO külügyminisztereinek rigai találkozóján, valamint a G7 külügyminiszterek liverpooli találkozóján is megvitatják majd.

Read More »

Piaci körkép: megvédte kulcstámaszát a DAX

Magasabban forognak az európai részvénypiacok, a német DE30 például teljesen vissza tudott kapaszkodni a Powell tegnapi megjegyzése utáni ijedtségből, miszerint az infláció jellemzésére a továbbiakban már nem használják az "átmeneti" szót és gyorsíthatnak a kötvényvásárlások kivezetésén.

Read More »

Leave a Reply