A járvány miatt elhalasztották a Grammy-gálát

A koronavírus-járvány Los Angeles-i elharapódzásának köszönhetően a 2021-es Grammy-díjátadót nem az eredeti terveknek megfelelően – azaz január 31-én – tartják meg; az új időpont március 14-e – írja a Variety.

“A romló Covid-helyzet Los Angelesben, a kórházak túlterheltsége, valamint az állami és helyi önkormányzatok útmutatása miatt arra a következtetésre jutottunk, hogy a műsorunk elhalasztása a helyes lépés” – írta az NBC News-nak küldött nyilatkozatában az akadémia.

Noha a díjátadóra ezek szerint még várni kell – és örülhetünk, ha nem halasztják el még egyszer -, addig is érdemes szemezgetni a tavalyi gála műsorából:

Forrás: NBC News / Instagram / Variety

Felkapott hírek

Friss hírek

Az autóipar élénkülése húzza a japán exportot

A pénzügyminisztérium előzetes kimutatása szerint Japán exportja 1980 áprilisa óta a legnagyobb mértékben, 49,6 százalékkal emelkedett éves bázison májusban. Az export nagy emelkedése részben az alacsony bázisértéknek, részben a világkereskedelmi forgalom növekedésének tulajdonítható.

Read More »

Vakcinatöbblet Romániában, alig jelentkeznek az oltásra

A 19,3 milliós lakosságú Romániában eddig 4 millió 580 ezer ember kapott legalább egy adag oltást, de a beoltottak száma már csak napi 15 ezerrel emelkedik, azaz a lakosság több mint 75%-a eddig nem kérte az oltást vagy jelenleg még nem oltható. 4 millió 245 ezernek pedig teljes a beoltottsága, azaz a lakosság több mint 75%-a eddig nem kérte az oltást.

Read More »

Kínának nem tetszik a NATO hozzáállása

Kína brüsszeli külképviselete kedden visszautasította, hogy az ország rendszerszintű kihívást jelentene bárkire. Arra szólították fel a NATO-t, hogy racionálisan ítélje meg Kína fejlődését, és hagyjon fel a kínai fenyegetést sulykoló elméletek népszerűsítésével.

Read More »