A koronavírus vethet véget Trump elnökségének

A CNBC június végi közvélemény-kutatása alapján, amelyet hat, az elnökválasztás szempontjából kulcsfontosságúnak számító szövetségi államban végzett, az emberek nagyon nincsenek jó véleménnyel arról, ahogy Donald Trump amerikai elnök a koronavírus-járványt kezeli. Így alig néhány hónappal a választás előtt ez igen rossz hír a számára.

A múlt héten közzétett felmérés szerint az említett hat állam – név szerint Arizona, Florida, Michigan, North Carolina, Pennsylvania és Wisconsin – szavazói úgy gondolják, a válság azért harapózott el ennyire, mert az elnök nem kezeli jól a krízishelyzetet. Sőt mi több, sokuk szerint kifejezetten Trump hibája az egész.

Emellett a válaszadók többsége szerint túl gyorsan nyitják újra az államokat és a gazdaságot, ezért az is Trump lelkén szárad, hogy jelenleg ismét rohamosan emelkednek a fertőzéses esetek.

https://www.instagram.com/p/CCLuvEwncDz/

A felmérés eredményei részletesen, angol nyelven elérhetők a CNBC oldalán.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: Instagram / CNBC

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »