A szerb kormányfő nem ad több fizetést a minisztereinek

A minisztereknek nem emelkedik a fizetése, üzente Aleksandar Vučić kormányfő, s hozzátette, nem azért, mert úgy gondolja, hogy sokat vagy keveset keresnek, hanem azért, mert számára sokkal fontosabb az, hogy emeljék a tanügyben és az egészségügyben dolgozók béreit.

“Eszemben sincs ilyen törvényeket elfogadni”, szögezte le a kormányfő szombaton, az újonnan épített kalinovaci általános iskolába tett látogatása alkalmával. Hozzátette, miniszterei között vannak elégedetlenek, de ez őt nem érdekli.

“Nem érdekelnek. Egy miniszter számára az a legnagyobb megtiszteltetés, hogy betöltheti ezt a tisztséget. Ha ez nem tetszik, választhat magának más munkát”, jelentette ki, mondván, ott a magánszektor, a vállalkozások lehetősége, ott próbáljanak meggazdagodni, de miniszterként magasabb fizetést nem kapnak.

Kitekintő / Vajma.info

Felkapott hírek

Friss hírek

Kilőtt a Kia nyeresége

A dél-koreai autógyártó Kia Corporation nettó profitja a tavalyi összeg több mint tízszeresére nőtt az idei második negyedévben. Az óriási ugráshoz persze a tavalyi alacsony bázis is hozzájárult, de idén igen erős a kereslet a gyártó SUV modelljei iránt.

Read More »