Duplázott a Glock

Forgalmát másfélszeresére, nyereségét duplájára növelte tavaly az osztrák Glock fegyvergyár – írta hétfőn az osztrák WirtschaftsBlatt magazin.

A maroklőfegyverek gyártásában világelső osztrák Glock GmbH 2015-ben 55 százalékkal, 322,2 millió euróról 501,6 millió euróra növelte értékesítési árbevételét, nettó nyeresége pedig 96,7 millió euróra emelkedett 46,5 millió euróról.

A vállalat a belföldi, ausztriai bevételen kívül semmilyen más bontásban nem részletezi mérlegét. A cég korábban tett tájékoztatásaiból lehet tudni, hogy forgalmának több mint a felét az Egyesült Államokban bonyolítja.

Glock_1000

Ausztriában tavaly 3,8 millió euró bevétele volt a vállalatnak, több mint a duplája az előző évinek.

A Glock 2015-ben 25,2 millió eurót invesztált elsősorban termelő ingatlanokba és berendezésekbe. A vállalat hitelállománya zéró, nyereségét teljes egészében visszaforgatja.

A teljes cikk eredeti nyelven itt olvasható.

Forrás: MTI

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »