Újabb 50 Boeing géppel lehet probléma

A Boeing egyik beszállítója értesítette a vállalatot, hogy „nem megfelelően” fúrtak lyukakat körülbelül 50 le nem szállított 737-es repülőgépen – közölte a vállalat.

Az említett repülőgépek néhány törzsfuratát „lehet, hogy nem pontosan a mi követelményeinknek megfelelően fúrták ki” – mondta a Boeing Commercial Airplanes vezérigazgatója.

„Bár ez a lehetséges állapot nem jelent azonnali repülésbiztonsági problémát, és az összes 737-es biztonságosan tovább üzemelhet, jelenleg úgy gondoljuk, hogy körülbelül 50 le nem szállított repülőgépen kell majd utómunkálatokat végeznünk” – mondta.

https://www.instagram.com/p/C2-47dDR5hO/

A washingtoni székhelyű repülőgépgyártó legutóbb január elején került a hírekbe, amikor az Alaska Airlines által üzemeltetett Boeing 737 Max 9 típusú repülőgépnek röviddel a felszállás után kiesett az egyik ajtaja.

Forrás: ABC News / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »