Nagy becsben tartott szivarjai tárolására válasszon szép és praktikus humidort! (x)

A minőség mindenek felett áll, amikor a szivarok tárolásáról kell gondoskodni, hiszen csak megfelelő humidorral biztosítható a tökéletes állag, amelynek az aromás füstöt, a szivar élvezetét köszönhetjük. 

Azon kezdő szivarosok számára, akik még nem rendelkeznek határozott ízléssel, nem tudják, mely szivarok jönnek be nekik a leginkább, illetve azoknak, akik nem tervezik szivargyűjtemény kialakítását, tökéletesen elegendő lehet egy szivartok a dohányrudak biztonságos tárolására, szállítására. Azonban azoknak, akik kedvenceik érlelését tervezik, feltétlenül rendelkezniük kell minőségi humidorral. Hogy mekkorára van szüksége, szokásai szabják meg.

Válasszon első osztályú anyagokból készült színvonalas darabot valamelyik neves gyártó kínálatából, és nem fog csalódni! Kezdetnek elegendő lehet egy 5-20 szál szivarnak otthont adó humidor a Humidorshop.hu kínálatából

Megannyi kellék szivarozáshoz

A szivarozás élvezetéhez számtalan kellékre és kiegészítőre van szükség, így akit a szivar füstje megcsapott és magával ragadott, annak jó néhány eszközt be kell szereznie. Persze vannak, amelyek nélkül is élvezetes lehet a dohányzás, de a szivarvágók, szivaröngyújtók és humidorok lényegesen megkönnyítik a szivarosok életét. 

A szivar meggyújtása előtt el kell távolítani az ún. sapka rész egy részét, azonban ügyelni kell rá, hogy a burkolólevelek ne sérüljenek. Ehhez a legjobb eszköz egy gyors és pontos vágást lehetővé tevő professzionális szivarvágó. A tökéletes izzításhoz kezdetben ideális megoldást nyújt egy szúrólánggal rendelkező szivaröngyújtó, amely biztosítja, hogy az optimális hő érje a dohányleveleket. A szivarok tárolása kulcsfontosságú, ugyanis a dohány kényes a nedvességre, hőmérsékletre, ezért a legideálisabb, ha a használatig szivartároló dobozban tartja. 

Humidorok a szivarok védelmére

A szivar hazájában nincs szükség óvintézkedésekre, azonban más éghajlaton ideális körülményeket kell biztosítani, ugyanis kiszáradhatnak vagy épp ellenkezőleg, bepenészedhetnek. Az optimális hőmérséklet is fontos, ugyanis tönkreteheti az aromáját. 

A humidorok ezt a célt szolgálják, különböző méretekben is kivitelben állnak rendelkezésre. Ideálisan spanyol cédrusból készül a belső borításuk, ugyanis ez az az anyag, amelye szerkezetéből adódóan kiválóan tudja szabályozni a nedvességet, valamint kellemes aromát biztosít, hozzájárul az érési folyamathoz, és a benne tárolt szivaroknak védelmet nyújt a dohánybogarak ellen. Fontos a precíz kivitel, valamint a minőségi anyagok használata, hiszen ezek biztosítják a doboz tökéletes záródását. Az ideális, 68-72%-os páratartalomról a párásító rendszerek gondoskodnak. 

Elegancia és exkluzivitás

A minőségi szivardobozok minden igényt kielégítenek, akár utazó, akár nagyobb vagy szekrény méretű darabról van szó. 

Az Angelo humidorok nemcsak első osztályú anyagokból készülnek, de rendkívül esztétikusak is. Minden egyes darabjuk egy valódi műremek a legnemesebb anyagokból.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »