A legfontosabb kellékek kisbabás utazáshoz (x)

Gyakran indulnak útra kisgyermekes családok is, így számukra különösen fontos, hogy meglegyenek azok a praktikus utazási kiegészítők, amelyekkel könnyebbé válik a nem otthon töltött idő.

Mik lehetnek ezek? Elég sok minden tartozik ide, ezért cikkünkben röviden áttekintjük, miket érdemes beszerezni egy hosszabb útra.

Összecsukható utazóágy

Az egyik legfontosabb dolog talán egy olyan fekhely a pici számára, amelyben kényelmesen töltheti az éjszakákat. A Baby Lion webáruház utazóágyai között érdemes szétnézni, ha jó minőségű darabot keresünk, hiszen itt főleg Lionelo termékeket találunk.

Ezek az ágyak többfunkciósak, több magassági fokozatba is állíthatók, és egyesekhez jár játékhíd is 3 db játékkal, szúnyogháló, pelenkázólap, matrac, emelőbetét, valamint hordozótáska is. Nagyon praktikus kiegészítőről van szó, amelyet akkor is használhatunk, amikor otthon vagyunk.

Az utazóágyat ugyanis ki lehet tenni a teraszra jó idő esetén, hogy a baba a friss levegőn jobban aludjon délutánonként. Szerencsére ezek a bútorok könnyen mozdíthatók, mivel kerekeik is vannak.

A sportbabakocsi

Nagy hasznát vehetjük még az összecsukható sportbabakocsinak, amely szintén beszerezhető a fent említett webáruházban. Igen sokféle modell kapható, érdemes utazáshoz az egy kézzel is működtethető, lapra csukható verziót választani.

Egyes sportbabakocsik már újszülött kortól használhatók, ilyen a Lionelo Julie One termék is. Ennek a lábtartója állítható, jár hozzá lábzsák, palacktartó és szúnyogháló is. Szintén kapunk mellé egy sporttáskát, amelyben könnyen szállítható a kiegészítő az autó csomagtartójában.

A sétálás során a baba kényelmét szolgálja a nagy kupola, amely véd a tűző naptól, a szellőzőrés a kupola hátulján, valamint a puha, kényelmes és könnyen tisztán tartható anyag a kocsi belsejében.

Ergonomikus fürdőkád

Bár a legtöbb szálloda, panzió felkészült a kisbabás családok fogadására, mindig érdeklődjünk utazás előtt, milyen kiegészítők állnak rendelkezésre. Ha a megfelelő fürdetési körülményekről szeretnénk gondoskodni, akkor az a biztos, ha egy ergonomikus babakádat is magunkkal viszünk az útra.

Ez egyáltalán nem foglal nagy helyet, és a bébi ülő és fekvő helyzetben is elhelyezkedhet benne. Egyes modellekhez állványt is beszerezhetünk, így otthon is nyugodtan használhatjuk a kádat fürdetéshez, akár bent a gyerekszobában is.

További utazási kiegészítők

A fent említett webáruház termékei között más praktikus utazási kiegészítőket is találunk, amelyeknek kisebb vagy nagyobb gyerekekkel való autós kiránduláskor vehetjük hasznát. Ilyenek például az árnyékolók ablaküvegre, a biztonsági övet védő párnák vagy az ülésvédők és rendszerezők is.

Ami fontos, hogy minden utazás során gondoskodjunk a baba biztonságáról és kényelméről. Már az sem mindegy, milyen autósülést választunk a számára. Csakis megbízható helyről vásároljunk, és nézzük meg, milyen tanúsítványokkal rendelkezik a termék! A Baby Lion webáruház kínálatában biztosan nem fogunk csalódni.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »