Biztosítsd be magad minőségi sportcipőkkel! (x)

Minden szezonban újabbnál újabb cipőket veszünk magunknak. Jó esetben nem csak egy darabban járjuk az utcákat, hiszen ennél sokkal többre van szükségünk, ha minden szetthez megfelelő lábbelit akarunk felhúzni.

Szerencsére vannak olyan márkák, amelyek nemcsak a lábainknak, hanem az egész stílusunknak új lendületet tudnak adni. Ahhoz azonban, hogy a megfelelő darabot szerezzük be, pár szempontot figyelembe kell venni.

Az alábbi írásunkban eláruljuk, hogyan biztosíthatod be magad prémium sportcipőkkel.

Szuperkényelmes sneakerek

A Borgo.hu komfortos sneakerjei mindig remek választások, legyen szó sportolásról, munkáról, kirándulásról, esetleg egy városi sétáról egyaránt. Az UNO és Archfit kollekciók olyan szuperkényelmes darabokat tartogatnak számunkra, amelyek a külső megjelenésükkel is azonnal belopják magukat a szívünkbe. Ezekkel az újdonságokkal egyre többször találhatjuk magunkat szembe az utcán, hiszen sok ember lábán megfordulnak. Itt sokszor nem is a dizájn a fontos, hanem sokkal inkább a technika.

A Skechers lépőibe annyira egyszerű belelépni, hogy még hajolgatni sem szükséges hozzá. Örökre elfelejthetjük a cipőkötést, a kényelmetlen felhúzást, marad a pillanatok alatti cipőhúzás. Többé biztosan nem fogunk elkésni sehonnan. De vajon mire számíthatunk a következő évben? 

Go Walk és Ultra Flex

Az Ultra Flex 3.0 egy Beauty Blend női bebújós változat, ami több színben is kapható lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg hölgy örömmel vásárolja meg a színes és roppant kényelmes modelleket. Itt sem lesz szükség hajolgatásra a felhúzáshoz, hiszen egy Slip-Ins típusról van szó. Ami pedig tökéletessé teszi ezt a modellt, az az Air-Cooled memóriahabos talpbetét, ami minden kényelmi igényt képes kielégíteni.

A másik újdonság a Skechers Go Walk Massage Fit Hydro Massage fekete sneaker, amely a férfiakat célozza majd meg. A kiemelten komfortos lábbeli ára kissé borsos lesz, cserébe azonban nem egy szimpla belépőszintű technikai felszereltségű darabot kapunk.

A Hydro Massage talp újdonságnak tekinthető, amely légies és masszírozott járást biztosít a használója számára. Az ultrakönnyű szerkezet, illetve a párnázott középtalp pedig még tovább emeli az amúgy sem unalmas cipő minőségét. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor a Go Walk hasadásgátló szövetből készült, ami extra strapabírást jelent.

Újdonságok a gyerekcipők világában

A gyártó nem feledkezett meg a család legkisebb tagjairól sem. A Skechers Hypno Flash 2.0 Odulex villogó fekete gyerekcipő végre megkapta a régóta várt Slip-Ins újítást. Bár gondolhatnánk, hogy rögtön itt kellett volna kezdeni, de jobb később, mint soha.

Akinek gyermeke van, az pontosan tudja azt, hogy mennyire bonyolult reggelente felöltöztetni őket. Indulásnál a cipőkötés kiiktatásával rengeteg időt és energiát tudunk megspórolni. Az Odulex természetesen LED panellel világít, így évekig hű társ lehet a mindennapokban. Persze csak abban az esetben, ha közben nincs szükség belőle egy számmal nagyobbra.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »