Esküvőszervezés: egy igazi csapatmunka, amelyre megéri áldozni (x)

Még van pár hónapotok, évetek a nagy napig? Vagy már akkora a szerelem, hogy heteken belül egybe akartok kelni? Akármelyik is legyen igaz rátok a kedveseddel, egy nagyon izgalmas időszak vár mindkettőtökre. Amely járhat nem kevés stresszel is – kivéve, ha “előre menekültök”!

Ha lassan a célegyenesbe értek…

…bizony akkor is temérdek teendőtök marad! A meghívók kiküldése, a helyszín kapcsán az időpont lefixálása, nem is beszélve a különböző, felkért szakemberekről és az esetleges extrákról. Az Esküvőpalota esküvőszervezői szolgáltatásával elkerülhetitek a kapkodást és azt, hogy az esküvői készülődés szépségét elrontsa a feszültség. Egy esküvő bizony nem kevés szakember összefogásával válik tökéletessé. Így jó, ha van, aki tudja, kik közül és hogyan kell választani!

Mi mindenről kell döntenetek az esküvő előtt?

Számtalan dologról – többek között az alábbiakról is:

  1. A büdzsé meghatározásáról
    Ez lehetne a nulladik lépés is, hiszen innen indul minden. Mit szeretnétek magatok megoldani, saját költségen, és mihez kérnétek inkább a násznép segítségét? Ezt fontos előre eldönteni, már csak amiatt is, hogy ebből később ne legyenek nézeteltérések.
  2. Meghatározni az esküvő stílusát, a meghívottak számát
    Nagy, “hét országra szóló” lakodalmat szeretnétek vagy egy diszkrétebb kis vacsorát? Hajnalig tartó, táncos bulit vagy halk háttérzenét némi beszélgetéssel? Mindehhez pedig társul a meghívottak számának kérdése is.
  3. A helyszín kérdéséről, a dekorációról és a szállásról
    A helyszín és annak nyitvatartása azonban elég sok mindent eldönt – ahogy az is, ha egy vidéki vagy épp belvárosi lakodalmat szeretnétek-e. A dekoráció lehet akár ennek megfelelő, de tematikus is (például filmes, művészeti, stb.). Viszont azt is fontos előre látnotok, hogy hányan lesznek, akiknek nem megoldott a hazajutás az éjszaka után. Nekik előre, a lakodalom közelében célszerű szobákat foglalnotok.
  4. Az ételekről és az italokról
    A catering egy másik sarkalatos pontja az eseményeknek: jó tudni, várhatóan hány főre és mennyit kell majd rendelnetek.
  5. A menyasszony és a vőlegény szépségéről
    A gyönyörű menyasszonyi és menyecskeruha, valamint az elegáns öltöny mellett a sminkes és a fodrász megléte is elengedhetetlen. Hiszen még a hajnali órákban is szuperül kell majd kinéznetek!
  6. A koszorúslányok ruháiról
    Izgalmas kérdés, milyen színű és stílusú ruhákban tudtok végül megegyezni a barátnőiddel. A lényeg leginkább az, hogy egyvalamiben ( szín vagy szabásvonal) megegyezzenek a ruhaköltemények. Az úgy már harmonikus összhatást kelt majd.

És akkor a szakemberekről még nem is beszéltünk!

Mindezeken felül esküvői fotósról, zenekarról, szertartásvezetőről, ceremóniamesterről és vőfélyről is gondoskodnotok kell majd. Ezen a ponton talán már ti is látjátok: egyszerre ennyi mindenre aligha könnyű figyelni. Ezért is érdemes kiszervezni a feladatokat profiknak, akik kapcsolatrendszerükkel is hozzájárulhatnak az esküvő sikeréhez.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek