Az uzsonnás táska sem maradhat ki az iskolából (x)

Az iskolás gyerekeknél igazi kihívást jelent a szülők számára, hogy mégis mibe, hogyan pakolják a tízórait, uzsonnát és a többi apróságot. Szerencsére ma már igazán hatékony eszközök közül lehet válogatni. Ilyen például az uzsonnás táska, ami több méretben, mintázatban és formában érhető el.

Mit tud egy modern uzsonnás táska?

Ha megnézzük a Termoszbolt.hu uzsonnás táska kínálatát, akkor láthatjuk, hogy bőven van miből válogatni. Fiúknak, lányoknak egyaránt megtalálhatjuk az ideális kiegészítőt, amit aztán a mindennapokban tudnak használni. A mintázatok is elég változatosak: sellős, virágos, unikornisos és kalózos, focilabdás egyaránt elérhető. De mégis mit tud nyújtani egy ilyen uzsonnás táska azon kívül, hogy nagyon szép grafika található rajta?

Egy ilyen eszközt nyugodtan magukkal vihetnek az óvodába, iskolába, de utazáshoz és szabadidős tevékenységhez is ideális választás. Ezek a táskák hőtartó tulajdonsággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a benne lezárt ételek sokkal hosszabb ideig képesek megőrizni a hőmérsékletüket.

A használatuk teljesen biztonságos, nem ártalmas az egészségre, mivel nem tartalmaznak biszfenol A-t, PVC-t vagy más káros anyagokat. Csúcstechnológiával érik el a kiváló szigetelő hatást. Ez egy olyan többrétegű szigetelőszerkezet, ami tartós és egyben nagyon könnyű, nagy sűrűségű habból áll.

Az uzsonnás táska belső fala könnyen mosható, nyugodtan érintkezhet az étellel és hővisszaverő tulajdonságai is vannak. A kényelmes hordozás érdekében a fogantyúja párnázott. Általában a kisebb uzsonnás táskák térfogata 3,5 liter, amibe kényelmesen elfér minden, amire szükség lehet napközben.

Komolyabb kialakítások is elérhetőek

Más ételszállító táskák közül is lehet válogatni. Vannak olyanok, amelyek emeletes kialakítással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy két különálló cipzáras rész található benne. Kézben és a hátunkon is egyaránt tudjuk őket hordani. Mivel többrészes a kialakítása, így arra is lehetőség van, hogy az egyik részbe meleg ételt, a másikba hideget helyezünk el. Mindkettő esetében megtartja az ideális hőmérsékletet.

A felső rekesz a flexibilisebb, ide általában gyümölcsöt, ételboxot vagy kulacsot érdemes rakni. Az alsóba mehetnek a nagyobb dobozok.

Felnőttek is nyugodtan használhatják

Az előbb már említett több emeletes változatot például a felnőttek is magukkal vihetik munkába vagy éppen egy túrázásra, szabadidős programra. Ma már kortalan termékekkel is találkozhatunk. Az uzsonnás táskák többféle méretben, több funkcióval ellátva is elérhetőek. A minőségi változatok használata teljesen egészséges. BPA- és PVC-mentesek, az anyaguk általában poliészter. Van olyan uzsonnás táska is, aminek az űrtartalma 8 liter.

Ha ilyen kiegészítőben tároljuk a napi élelmet, akkor órákkal később is még teljesen friss lesz. Sokkal jobb lesz az egész élmény, és nem kell amiatt aggódni, hogy kihűl vagy felmelegszik addig az étel.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek