Mikor indokolt a téli bundazsák használata a babakocsiban? (x)

A hordozó egyik elengedhetetlen kiegészítője a téli időszakban a bundazsák. A puha meleg védelmet nyújt a hideg időjárással szemben. Ahogy minden babaholmi esetében, úgy a bundazsák kapcsán is felmerül a kérdés az anyukákban, hogy vajon meddig érdemes használni.

Akár még csak a pocakodban van a babád, akár már a karodban tartod, bizonyára rengeteg kérdés vetődik fel benned. A Peekabooshop.hu kínálatában elérhető bundazsák vonatkozásában is sok a kérdőjel az anyukákban, melyeket most igyekszünk eloszlatni, megválaszolni.

Pontosan mi az a bundazsák?

Elöljáróban annyit mindenképp érdemes tudni, hogy egy nagyon hasznos kiegészítő, melyet erősen ajánlott beszerezni, ha még nem rendelkeztek vele. A bundazsák a hidegebb őszi napoktól kezdve egészen a hűvösebb tavaszi délutánokig jó szolgálatot tehet a babakocsiban. Ahogy arról a neve is árulkodik, egy olyan zsákról, kuckóról van szó, amely 360 fokban körbeöleli a gyermeket egy vastag bundaréteggel, így a baba a legnagyobb hidegben sem fázik.

A bunda rész pihe-puha, míg a külső borítás víztaszító hatású és megakadályozza, hogy kiszökjön a hő. Természetesen a bundazsák fontos kiegészítő, de nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy ez csak egy a sok közül, amelyre szükség lehet a téli nagy hidegben.

Mettől meddig lehet hasznos a babakocsiban?

Erre a kérdésre nagyon nehéz általános választ adni, mely minden időben, minden szülőnél megállná a helyét. Az első télen különösen nagy gondot kell fordítani arra, hogy a gyermek ne fázzon, hiszen ekkor a baba még nagyon pici.

Arra, hogy meddig lesz szükség a bundazsákra, elsősorban a gyermek adhat választ. Már persze nem úgy, hogy megkérdezed tőle, hiszen nem fogja megmondani. Inkább arra gondolunk, hogy ameddig szükség van a babakocsira, addig ez a hasznos kiegészítő is jól jön. Viszont, ha a kicsi kinő a babakocsis időszakból, akkor logikus módon a bundazsákra sem lesz szükség többé.

Hiányos a babakocsi vagy a babaszoba felszerelése? Ideje beszerezni a hiányzó dolgokat!

Azok, akik már életet adtak szemük fényének, igazolni tudják, hogy a kilenc hónap szinte elröppen, ezért nem szabad halogatni a fontos dolgok beszerzését. Ha nagy pocakkal nehézséget okoz a boltról boltra járás, vagy már megvan a baba és ezért nehezen tudsz kimozdulni, akkor szerezd be a legfontosabb dolgokat online a Peekabooshop.hu webáruház kínálatából.

Az online bevásárlás mellett akár hasznos cikkeket is olvashatsz, melyek segítenek választ találni számos kérdésre. Tudjuk, hogy ez az időszak rendkívül izgalmas, ugyanakkor nagyon sok bizonytalansággal és kérdéssel is együtt jár, így nem árt, ha tudod, hogy honnan kaphatsz választ a kérdéseidre. Természetesen a gyerekes barátnők, anyukák is hatalmas segítséget jelentenek az elkövetkező időszakban.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek