A céges rendezvény lebonyolításával bízz meg egy cateringcéget! (x)

A sokszereplős céges és más, akár családi rendezvények megszervezése, sikere sok tényezőn múlik, ezek közül az egyik legfontosabb a kulináris élmény biztosítása a vendégek számára. 

Egy konferencia, családi nap, céges jubileumi vagy karácsonyi party megvalósítása szerteágazó, bonyolult feladat, a számos részfolyamat mindegyike odafigyelést érdemel, így amelyiket lehet, érdemes kiszervezni. 

A résztvevők élelmezése talán a legbonyolultabb, ezért is van létjogosultsága a cateringcégeknek. Mivel sokakat érintő téma, cikkünket annak szenteljük, hogy bemutassuk a munkájukat. 

Az étkezések összehozzák az embereket

Egy rendezvény, egy cég megítélését jelentősen befolyásolja, hogy túl a szakmaiságon milyen ellátást biztosít a vendégeknek, az alkalmazottaknak. Ma már a vállalatok többsége nem rendelkezik üzemi étkezdével, így az ebédrendelés jelentheti az optimális megoldást. 

Kijárni ebédelni nem mindenhol megoldható, ráadásul drága és a kelleténél több időt vesz el a távolság és a sorbanállás miatt, továbbá hamar megunható, de az egyénileg leadott rendelések is számos problémát vetnek fel.

Megoldást jelenthet a Cloud Canteen közösségi irodai ebédrendelés, amely egyszerű, és a kifinomult logisztika révén az ebéd mindig pontosan a megadott időpontban érkezik még akkor is, ha több helyről rendeltek, egyszerre. Közkedvelt éttermekből változatos ételeket és ráadásul ingyen szállítanak. Így az ebéd igazi közösségi esemény lehet az irodában, ahol sok minden megbeszélhető közben. 

Színvonalas ételek és italok

Amennyiben egy cateringcéget bízol meg az ételek és italok elkészítésével és felszolgálásával, nyugodt lehetsz afelől, hogy tapasztalt szakácsok és séfek készítik el a finomságokat. Így a vendégek magas minőségű és látványos ételeket kapnak, ami növeli az elégedettségüket és a rendezvény exkluzivitását. 

Lehetőség nyílik többféle menüből választani, így a speciális igényű résztvevők is érezhetik a törődést. Mindig az eseménynek megfelelő ételeket és italokat rendelhetünk egyéni preferenciákhoz igazítva, így senki nem érezheti magát kirekesztve a társaságból étkezés közben. 

A cateringcég gondoskodik arról, hogy mindig megfelelő mennyiségű és minőségű étel álljon rendelkezésre, és tökéletesen és optimális körülmények között legyen tálalva.

Professzionalizmus a catering révén

A rendezvényt lebonyolító cateringcég nagy tapasztalattal rendelkezik, kipróbált partnerekkel dolgozik, rutinosan bonyolítja valamennyi rábízott feladatot. Segítséget nyújthat a megfelelő helyszín kiválasztásában, a logisztika megszervezésében. 

Vállalja a felelősséget azért, hogy az ételek és italok minden esetben a megfelelő időben és helyszínen kerüljenek felszolgálásra, illetve szavatolja az ételek minőségét, a vendégek egészségét és biztonságát, ezáltal növeli a kulináris élményt. 

Gondold át, hogy egy céges rendezvény szervezése milyen összetett feladat, és válaszd a legjobb megoldást, bízd a lebonyolítást, a cateringet profi cégre!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek