Vegyszeradagoló – hatékony és hasznos medencekiegészítő (x)

Ha egy medence büszke tulajdonosa vagy gondos üzemeltetője vagy, akkor nagy figyelmet és gondot érdemes fordítanod a víz és a medence környezetének tökéletes higiéniai állapotára. Ezt persze többféle módon is el lehet ma már érni, de azért bizonyos vegyszerek használatát nem lehet megspórolni. Illetve nem érdemes, mert ellenkező esetben számos kellemetlen következménnyel számolhatsz majd.

Nagyon kényelmes és egyszerű a használatuk

Ha nem csak egy-két napig akarod pancsolással tölteni az időt a medencédben, akkor szerezd be mihamarabb a Medence Óriás vegyszeradagolóinak egyikét. Ezzel a nagyszerű eszközzel ugyanis igazán hatékonyan és kényelmesen tudod biztosítani a szükséges vegyszerek adagolását a vízbe, s így könnyedén elérheted, hogy mindig kristálytiszta vízbe csobbanhass. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a professzionális, erre a célra kifejlesztett eszközök sokkal hatékonyabbak a házilag barkácsolt elemeknél. Ezekkel aztán megkímélheted magad a többszöri teljes vízcserével járó maceráktól, nem is beszélve ezek anyagi vonatkozásairól.

Nagyon megbízhatóan működő eszközök

Az automata vegyszeradagoló típusok önálló működésre képesek. Olyan okos és érzékeny szenzorokkal vannak ellátva, amelyek megmérik a medencében lévő vegyszerek aktuális szintjét, és ehhez igazítják a tökéletes vízminőséghez szükséges vegyszermennyiséget. Ha pedig mégis valami miatt túladagolás fordulna elő, azonnal jelzik azt. Sokkal hatékonyabbak tehát, mint a szimpla tablettaadagoló szerkezetek. Ha megfelelően szereled össze az intelligens vegyszeradagolót és a tartályba a megfelelő anyagokat teszed, s az előírások szerint állítod be, akkor lényegében rá is bízhatod a munkát.

Ha például az ePool komplett automata pH-, illetve redoxmérő és -adagoló készüléket választod, akkor igazából a te válladról lekerül a vegyszerezés gondja. Már a kompletten készre szerelt egységet kaphatod kézhez, maga az eszköz pedig képes a pH-mérésre és maguknak a vegyszereknek az önálló adagolására is a medencevíz értékeinek elemzését követően. 

Mindig tökéletesen higiénikus lesz

Természetesen ha vegyszeradagolót használsz, az nem jelenti azt, hogy semmi más dolgod nem lesz a medencevíz tisztaságának biztosítását és fenntartását illetően. Ezután is takarítani kell rendszeresen a vizet és magát a medencét is. Ebben persze nagy segítséget jelentenek a Medence Óriás webáruházban is beszerezhető klasszikus kézi tisztítóeszközök, de az ultramodern, félautomata vagy automata berendezések is.

A cél minden esetben az, hogy a medencevíz kristálytiszta legyen, és el lehessen kerülni a fertőzések kockázatát. Ha mindig minden előírt lépést betartasz és a megfelelő eszközöket gondosan választod meg és használod, akkor a medencézés csak gondmentes és kellemes élmény lesz.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek