Minden, ami macskás – most éppen a cicás pólókat vesszük górcső alá (x)

A cicás gazdik sosem unatkoznak. Mindig van egy aprócska állat, aki feldobja a napjukat. Az édes kis szőrmókok tudják, hogyan vonják magukra a figyelmet, és az irántuk való szeretetünk a rajongásig fajulhat. Véleményünk szerint nincs olyan cicás gazdi, aki ne lenne oda kedvencéért. Ilyenkor gyakran azon kapjuk magunkat, hogy ösztönösen gyűjteni kezdjük a cicás termékeket, és ezekből minél több van, annál jobb!

A következő cikkben most nekik szeretnénk kedveskedni, hiszen eláruljuk, milyen nyomtatott pólókat szerezhetnek be. Elő a macskás darabokkal!

A cicatartás jótékony hatásai

A cicák különleges hatással vannak ránk. Egyrészt a legrosszabb napokba is belecsempészhetnek egy kis vidámságot, másrészt az egészségünket is támogatják. A doromboló apróságokkal a világ is kerekebb, ezért a tiszteletükre előkerestük a PólóVerzum cicás póló kínálatát! Csodálkoztunk, mit találtunk ott. 

A cicák szeretete képes minket feltölteni, olyan különleges hormonokat szabadít fel ez bennünk, amelyek fokozzák a boldogságot és csökkentik a negatív gondolatokat, érzéseket. 

A macska társaságában ráadásul csökkenthető a magány érzése is, ezért az idős embereknek is nagy segítséget nyújt a jelenlétük. Arról nem is beszélve, hogy úgy tartják, gyerekkorban sokkal kisebb az esély az allergia kialakulására, és pihentetőbb lehet az alvás is egy cicussal. 

Néhány tanulmány arra is rámutatott, hogy a dorombolás gyógyító hatással bír, 20-140 Hz közötti rezgéseket kelt, ami a csontok és izmok állapotát is javíthatja. 

Mi kell egy cicás gazdinak? Minden, ami macskás!

Sok olyan gazdi van, aki előszeretettel veszi körbe magát cicás holmikkal, számukra fontos az, hogy az otthonuk is tükrözze a gazdi lét szépségeit. Ezt abszolút megértjük. 

Gyűjthetünk macskás bögréket, párnákat, plédeket, falmatricákat, de kulcstartókat, füzeteket, tolltartókat és egyéb dísztárgyakat is beszerezhetünk. Ám nem csupán ennyi lehetőségünk van. Az egyedi termékek keresése során bukkantunk rá a különleges, vicces és aranyos cicás pólókra, amelyek semmilyen más produktumhoz nem hasonlíthatók.

Cicás pólók a láthatáron!

A cicadivat kollekciója egészen érdekes kínálatot tartogat számunkra. Van itt minden, ami macskás: Grumpy cat elbűvölő mosolya, ami mindenféle szín mellett jól mutat, és nem is lehet utánozni semmilyen módon.

Emellett az olyan humoros darabokat is kiemelhetjük, mint amilyen a “Meh?”,”Néze? Ne nézzé!” vagy a “Haggyá” feliratos nyomtatott pólók. Végül, de nem utolsósorban a mutatós grafikáról sem kell lemondanunk. Az unikornis macska, a csokornyakkendős, a fejhallgatót vagy szemüveget viselő cica rendkívül érdekes látványt szülhet. 

Neked melyik a legszimpatikusabb ötlet? Rendelj cicás pólókat, hogy büszkén tudasd a világgal: “igen, macskás gazdi vagyok”!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek