Íme néhány tipp az éjszakai bőrápoláshoz! (x)

A hölgyek többségénél megfigyelhető, hogy csupán a bőrük nappali ápolásával törődnek és az éjszakait szinte teljesen mellőzik. 

Pedig ez utóbbi ugyanolyan fontos, hiszen a bőr éjjel regenerálódik, ezért ekkor sokkal fogékonyabb arra, hogy a hatóanyagokat befogadja. Ráadásul ilyenkor nem kell állandó készenlétben lennie a káros behatásokkal szemben, így felerősödik benne a vérkeringés, felgyorsul az anyagcsere és az oxigénfelhasználás.

Hogyan ápold a bőrödet este?

Egy esti fürdő nagyszerű módját jelenti annak, hogy felfrissítsd a bőrödet, így ezzel a lépéssel kell kezdened az ápolását. Ha nem sietsz sehova, készíthetsz egy relaxáló kádfürdőt is, gyertyákkal.

Majd miután megtörölköztél, jöhet az arcbőröd alapos megtisztítása! Enélkül ugyanis a szennyeződések továbbra is eltömítik majd a pórusokat, amelynek eredményeként még a QMS Medicosmetics Hungary maszkjai közül a  24 órás védelmet és táplálást biztosító Epigen Pollution Rescue Overnight sem fogja megfelelően kifejteni a hatását.

Pedig ezt a készítményt az epigenetika legújabb kutatási eredményei ihlették. Az epigenikus peptideknek köszönhetően ugyanis nagymértékben képes növelni a bőr stresszel szembeni ellenálló képességét, míg a hialuronsavnak, a sheavajnak, a jojoba-, az argán- és az édesmandula-olajnak hála intenzíven hidratál és ápol.

Hogyan használd?

Nyomj egy diónyit a készítményből a tenyeredbe, és finoman vidd fel az alaposan megtisztított bőrfelületre, amelyen korábban már eloszlattad a bőrtípusodnak megfelelő éjszakai kollagént! Majd várj 15 percet, és ha maradt az arcodon még valamennyi belőle, akkor azt gyengéden masszírozd be. Ezután pedig már mehetsz is lefeküdni!

Amennyiben szeretnéd fokozni az elért végeredményt, akkor javasoljuk, hogy használd ezt a terméket az Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum szemkörnyékápolóval és Epigen Pollution Detox Day Serum-al együtt.

A kellemes illatoknak köszönhetően szépeket álmodhatsz

A Ruhr-vidék egyik neves egyetemének kutatói az egyik kísérletükben bebizonyították, hogy a hálószobában terjengő illatok nagymértékben befolyásolhatják az álmaidat. A kutatásban résztvevők többsége ugyanis arról számolt be, hogy az olyan kellemes aromáktól, mint amilyen például a narancs illata is, sokkal szebbeket álmodtak, mint amikor kellemetlen szagok terjengtek az orruk közelében. 

Bár elsőre mi is szkeptikusak voltunk ezzel a dologgal szemben, de tettünk egy próbát vele, és valóban működik. Ezért a cikk befejezéseként annyit szeretnénk még számodra javasolni, hogy miután felvitted az éjszakai bőrápolódat, indítsd el kicsit az aromadiffúzorodat! 

Hidd el, nem fogod megbánni! Igazán pihentető és nyugodt alvásban lesz ugyanis így majd részed, ami még inkább elősegíti a sejtregenerációt.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek