Egy szivacsból készült pótágy bármikor jól jöhet! (x)

A praktikus kihajtható pótágyak, fotelágyak mindig is népszerű alternatíváknak számítottak, amit a gyerkőcök is imádnak. Kényelmesek, helytakarékosak, bármikor bevethetők, ráadásul a levehető huzattal rendelkező változatok könnyen tisztán tarthatók. 

Tökéletesek gyerekszobába, nyaralókba pótágy, illetve vendégágy céljából. Napjaink bőséges kínálatából beszerezhetőek ifjúsági és felnőtt méretben egyaránt, más-más színekben.

Miért remek választás a szivacsból készült fotelágy?

Amennyiben olyan megoldásban gondolkodunk, ami plusz alvóalkalmatosságként funkcionálhat a gyerekszobában, érdemes körülnézni a Berry Baby szivacsból készült fotelágyainak termékkörében. Ezeknek a modelleknek a lapjai formatartó keményszivacsból készültek, a tartóssághoz hozzájárul a strapabíró huzat is. Az ifjúsági méret 60 x 180 cm, a felnőtt pedig 75 x 225 cm kihajtva. Előbbi ülőlapként 60 x 60 cm, utóbbi 75 x 75 cm. A színek terén rengeteg választási lehetőség adott: púderrózsaszín, királykék, bézs, pisztácia, szürke, csak hogy néhányat említsünk. 

Az ilyen típusú pótágyak, amelyek fotelként is remekül megállják a helyüket, tökéletesek vendégágyként is, ugyanakkor a nyaralók plusz fekvőhelyeként is bevethetők. A gyerekek számára pedig izgalmas a napközben ülőhelyként, este pedig ágyként használatos kényelmes puha kiegészítő. 

A gyerekszoba kiegészítőjeként is célszerű beszerezni a gyermek kedvenc színéből egyet. A párna tépőzárral rögzíthető, a huzat levehető, mosható, nem probléma tehát, ha kilöttyen egy kis üdítő. 

Miért szeretik a szülők a szivacspótágyakat? 

Egyrészt bármikor ott aludhatunk a gyerek mellett, ha épp szükségét érezzük, például betegség idején, másrészt, ha a kis barátai jönnének látogatóba, ők is elszállásolhatók. Melyik gyerek ne szeretné az “ottalvós” párnacsatákat? 

Sokoldalú kiegészítők, melyeket akár a sátorozáshoz, nyaraláshoz is magunkkal vihetünk, így komfortosabban megoldható a pihenés. A szokásos jógamatracos hálózsákos opció nem a legkényelmesebb, de egy kihúzható puha szivaccsal megteremthetjük az ideális alvási körülményeket. 

Praktikusan átalakítható, pillanatok alatt, könnyen tisztítható a levehető huzatnak köszönhetően, vidám színekben is elérhető, különböző méretekben. Éppen ebben rejlik népszerűségük, hogy az esti olvasástól kezdve a közös nyaralásig széles körben felhasználhatók. 

Praktikus kihajtható fotelek

Tulajdonképpen minden élethelyzetben jól jöhet, így amikor a gyerekszobát berendezzük, ne feledkezzünk meg a praktikus pótkellékekről sem. Amellett, hogy sokrétűen alkalmazhatók, alakíthat a szoba stílusán, hangulatán. Például egy babarózsaszín szivacs fotel még hangulatosabbá teszi kislányunk környezetét, ahogyan egy hangsúlyos királykék modell élénkebbé, színesebbé varázsolja az egész belső teret.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek