Hétindító elemzés: korrekció érkezhet a Nasdaq indexben

Ezen a hétfőn is jelentkezünk heti SURF elemzésünkkel, melyben közkedvelt befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett. A mai videóban az EURUSD, az US100, azaz a Nasdaq index és a WTI típusú olaj ármozgásai szerepelnek.

Az e heti témákról egy kis ízelítő:

  • Az EURUSD kevés életjelet mutatott a héten, hiszen képtelen kitörni a kettes zónából az árjegyzés. A következő komolyabb iránymeghatározás a zóna alján érkezhet egy elpattanás, illetve egy átütő gyertya formájában.
  • A beteljesült Surf forgatókönyvnek köszönhetően a fellegekben érezheti magát a Nasdaq árjegyzése, hiszen sosem látott magaslatokban jár. Ezeken a szinteken már borzasztó “törékeny” és nehezen fenntartható az árjegyzés hosszútávon.
  • A WTI charton is elkönyvelhetünk egy beteljesült komplett forgatókönyvet, amit Tweet formájában is jeleztünk. Az ár egy kisebb korrekció segítségével érkezett a hármas zónába, ahol várhatóan támadják a medvék az elkövetkező hetekben a zóna alját.

Részletek a friss, 38. heti videóban:

A Begyik Roland által működtetett PSR Youtube csatornán immár 38 hete folyik a piacok elemzése, a korábbi részek ott elérhetőek, az újabbakról minden hétfőn mi is beszámolunk és a PSR Twitter csatornáját is érdemes követni!

Kockázati felhívás
A fent látható elemzések általános információkon alapulnak. Bármely vélemény, elemzés, árszint vagy egyéb tartalom oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként kerül publikálásra. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik kereskedési döntéseiben, csakis saját felelősségére teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve az egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit. A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csakis saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon szereplő elemzések segítségével meghozott befektetési döntésekkel kapcsolatosan.

Friss hírek

Leave a Reply