Itt a Chevrolet válasza a Tesla Cybertruckra

Ma nyílik Las Vegasban a SEMA Show autókiállítás, erre időzítve leplezte le a Chevrolet a Beast nevű koncepcióautót, mely hajtásláncában ugyan nem, de kinézetében erősen a Tesla Cybertruck ellenfelének tűnik – legalábbis mindkét autó hasonlóan látványos. 

A Beast koncepció alapját a Silveradó pickup adja, de a meghajtáson sem sokat gondolkoztak, belepakolták az autóba a Chevrolet Corvette 650 lóerős V8-asát, így környezetvédelmi szempontokról szó sincs. A Chevrolet anyacégénél, a General Motorsnál tisztában vannak azzal, hogy az Egyesült Államokban nem lesz gyors az elektromos autózásra történő átállás, így 2025-ben még piacra dobnak egy frissített motorcsaládot a nagyobbik, 6 liter körüli fajtából – de azért hamarosan lesz tisztán elektromos Hummer is.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: Car and Driver / Instagram

Friss hírek

Meglepetést okozott a francia előválasztás

Valérie Pécresse, a Párizs körüli Ile-de-France régió elnöke és Eric Ciotti dél-franciaországi képviselő jutott tovább csütörtökön a francia jobbközép Köztársaságiak (LR) államfőjelölt-választó szavazásának második fordulójába; előbbi a párt liberálisabb szárnyához, míg az utóbbi a legjobboldalibb, bevándorlásellenes szárnyához tartozik.

Read More »

Leave a Reply