A GE dolgozói sem örülnek a vakcina-kötelezettségnek

Egyre több hír jelenik meg az amerikai sajtóban, ami arra utal, hogy a nagyvállalatok által szorgalmazott oltási kötelezettség bevezetése nem megy zökkenőmentesen.

Több rádiós és tévés riporter inkább felmondott, a Southwest légitársaság dolgozói pedig azt érték el két hét alatt, hogy a cég mégse kötelezze az oltások felvételére munkatársait.

A trend legújabb céges “áldozata” a General Electric, ahol a dolgozók szintén azért vonultak utcára, mert nem kérnek a kötelező oltásból.
Az más kérdés, hogy az Egyesült Államokban is több mint 9,5 millió aktív fertőzött van, de a szabadság az szabadság.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: Fox News / Instagram

Friss hírek

Piaci körkép: fordult a kocka

A hétvégén enyhén csökkentek a koronavírus új variánsa miatti aggodalmak, ennek eredményeképpen pedig azok a részvények, amelyek pénteken komolyabb elmozdulásokat produkáltak valamelyik irányba, most az ellentétes oldalra kerültek.

Read More »

Különjárattal viszik haza a Dél-Afrikában rekedt román állampolgárokat

A román kormány a Tarom légitársaságtól bérelt különgépet indított útnak hétfő hajnalban Dél-Afrikába, hogy az ott rekedt román állampolgárokat hazaszállítsa, miután a legtöbb európai ország felfüggesztette a térségből érkező járatokat a koronavírus eddigieknél fertőzőképesebbnek tartott, omikronnak nevezett dél-afrikai változatának megjelenése miatt.

Read More »

Leave a Reply