A Halloweent is elérte a Squid Game-őrület

Úgy tűnik, hogy idén rengetegen fognak Squid Game-ihlette jelmezekben parádézni a Halloween-bulikon. A Design Bundles által készített közvélemény-kutatás eredménye szerint ugyanis a “Squid Game costume” Google-keresések száma jócskán meghaladja a többi film- és TV-karakterhez köthető keresések számát.

Ez azért is nagy szó, mert a mindössze egy hónapja berobbant Squid Game olyan, már-már ikonnak számító karaktereket körözött le, mint a Macskanő, Harley Quinn, Joker és Pókember.

A Squid Game jelenleg a Netflix legnépszerűbb sorozata. A Nyerd meg az életed magyar címen futó történet egy túlélőjátékról szól, amelyben a résztvevőknek koreai gyerekjátékokat kell játszaniuk a több milliós nyeremény reményében, azonban a vesztesek nem egyszerűen kiesnek, hanem meghalnak.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: CNN / Instagram

Friss hírek

Piaci körkép: fordult a kocka

A hétvégén enyhén csökkentek a koronavírus új variánsa miatti aggodalmak, ennek eredményeképpen pedig azok a részvények, amelyek pénteken komolyabb elmozdulásokat produkáltak valamelyik irányba, most az ellentétes oldalra kerültek.

Read More »

Különjárattal viszik haza a Dél-Afrikában rekedt román állampolgárokat

A román kormány a Tarom légitársaságtól bérelt különgépet indított útnak hétfő hajnalban Dél-Afrikába, hogy az ott rekedt román állampolgárokat hazaszállítsa, miután a legtöbb európai ország felfüggesztette a térségből érkező járatokat a koronavírus eddigieknél fertőzőképesebbnek tartott, omikronnak nevezett dél-afrikai változatának megjelenése miatt.

Read More »

Leave a Reply