Fauci rábólintott az idei Halloween-re

Dr. Anthony Fauci, az Egyesült Államok legismertebb járványügyi szakembere azt mondta, hogy a gyerekek – az oltásnak, illetve a fertőzésszám fokozatos csökkenésének köszönhetően – idén kimehetnek az utcára és élvezhetik a Halloween-t.

A szakértő kifejtette, hogy ha valaki be van oltva, az nyugodt szívvel kimehet a gyerekével cukorkát gyűjteni, hiszen ez “nagyrészt szabadtéri tevékenység”, hozzátéve, hogy a gyerekek számára hatalmas élmény a Halloween, fontos esemény az évben. Azért persze megjegyezte, hogy azok, akik mindeddig nem oltatták be magukat, vegyék fontolóra a vakcinát – mint fogalmazott: “a közelgő ünnepi időszak jó alkalom arra, hogy elgondolkozzanak azon, miért fontos az oltás”.

Forrás: Instagram

Friss hírek

Piaci körkép: veszteséges lett a Continental

Elromlott ma a hangulat az európai tőzsdéken, a német DE30 0,80%-os, a francia FRA40 0,40%-os, a lengyel W20 pedig 0,16%-os mínuszban forog. Reggel a magyar inflációs adat keltette fel a befektetők érdeklődését, ami 1998 óta nem járt ilyen magasan: 13,7% lett a várt 13,1%-kal és az előző havi 11,7%-kal szemben.

Read More »