757 ezer dollárba került Mike Pence decemberi síelése

Egy most nyilvánosságra került felügyeleti jelentés szerint Mike Pence tavaly karácsonykor a járványügyi ajánlások ellenére elutazott síelni Coloradoba és magával vitt legalább 48 kormányügynököt. Nem spóroltak a szállással és az autóbérlésekkel sem, a kirándulás az amerikai adófizetők legalább 757.000 dollárjába került.

A karácsonyt és szilvesztert időszakot is magában foglaló családi kiruccanás során a volt alelnököt kísérő legalább 48 ügynök 77-szer bérelt autót és csak a szállodákra több százezer dollárt költött a csapat, a Marriott Vail Mountain nevű hotelben 270.000 dolláros lett a számla, a Ritz Carltonban pedig 80.000 dollár jött össze a Citizens for Responsibility and Ethics in Washington szervezet szerint.

https://www.instagram.com/p/COIuH1FtMHw/

Mindez ráadásul a koronavírus-járvány csúcsán, egy olyan időszakban történt, amikor a kormányzat arra kérte a lakosságot, hogy maradjanak otthon és mellőzzék az utazásokat.

Ehhez képest az, hogy Donald Trump 70 ezer dollárt számolt el a televíziós fellépések előtti fodrászati költségekre, hogy ezzel is csökkentse adófizetési kötelezettségét, már nem is tűnik olyan vészesnek.

Forrás: The Independent

 

Friss hírek

Kinek ajánlott a hajbeültetés? (x)

A kopaszodás nem visszafordítható folyamat, így a hajbeültetés bizonyul az egyetlen hatékony megoldásnak a problémára megszüntetésére. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy alkalmasak vagyunk-e egyáltalán a beavatkozásra, illetve hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnünk. 

Read More »