Életképek a hófödte Spanyolországból

A hétvégén szokatlan mennyiségű hó esett le Spanyolország nagy részén, ami sok helyütt megbénította az életet, elsősorban a közlekedést. Noha mostanra lassan normalizálódik a helyzet, az alábbi képeket elnézve a spanyolok biztosan nehéz napok elé néznek.

https://www.instagram.com/p/CJ3f1VVB6J1/

Intenzív havazást a keleti országrészből, Aragón, Katalónia és Valencia egyes területeiről jelentettek. Katalóniában 17 település maradt áram nélkül a rossz idő miatt, Aragónban pedig hétfőn és kedden elmarad a tanítás.

A fővárosban folyamatosan takarítják az utakat, a munkába a katonaság is bekapcsolódott, de lassan haladnak a hatalmas mennyiségű, helyenként hatvan centimétert meghaladó hómennyiség miatt. Az autóbusz forgalom továbbra is szünetel Madridban, az Adolfo Suárez Madrid-Barajas nemzetközi repülőteret azonban részlegesen megnyitják.

  • Kapcsolódó cikkünk:

Forrás: MTI / Euronews / Instagram

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »