Trump rendezett átmenetet ígér január 20-án

Donald Trump amerikai elnök csütörtök reggel kiadott nyilatkozatában azt mondta, hogy “rendezett átmenet lesz január 20-án”.

Az elnök nyilatkozata percekkel azután látott napvilágot, hogy a kongresszus megerősítette Joe Biden megválasztott elnök győzelmét. A szerda esti történések fényében mindazonáltal sokakat meglepett Trump bejelentése.

“Annak ellenére, hogy egyáltalán nem értek egyet a választások kimenetelével és a tények továbbra is engem igazolnak, rendezett lesz az átmenet január 20-án” – idézte saját Twitter-bejegyzésében az elnököt Dan Scavino, a Fehér Ház közösségi médiáért felelős igazgatója.

“Noha ez a történelem legnagyszerűbb első elnöki ciklusának végét jelenti, az Amerika naggyá tételéért folytatott harcunk csak most kezdődik!” – tette hozzá Turmp.

  • Friss cikkünk a témában:

Forrás: NBC News / CNN

Felkapott hírek

Friss hírek

Csökkenő eredményről számolt be a Tesco

A Tesco adózás előtti eredménye a februárral véget ért 2020-2021-es pénzügyi évben, elsősorban a koronavírus-járvány okozta kiesések és többletköltségek miatt csökkent. Szerdai beszámolójában a cég közölte, hogy közép-európai részlege is megszenvedte a járvány hatásait.

Read More »