Trump rendezett átmenetet ígér január 20-án

Donald Trump amerikai elnök csütörtök reggel kiadott nyilatkozatában azt mondta, hogy “rendezett átmenet lesz január 20-án”.

Az elnök nyilatkozata percekkel azután látott napvilágot, hogy a kongresszus megerősítette Joe Biden megválasztott elnök győzelmét. A szerda esti történések fényében mindazonáltal sokakat meglepett Trump bejelentése.

“Annak ellenére, hogy egyáltalán nem értek egyet a választások kimenetelével és a tények továbbra is engem igazolnak, rendezett lesz az átmenet január 20-án” – idézte saját Twitter-bejegyzésében az elnököt Dan Scavino, a Fehér Ház közösségi médiáért felelős igazgatója.

“Noha ez a történelem legnagyszerűbb első elnöki ciklusának végét jelenti, az Amerika naggyá tételéért folytatott harcunk csak most kezdődik!” – tette hozzá Turmp.

  • Friss cikkünk a témában:

Forrás: NBC News / CNN

Friss hírek

Piaci körkép: aggódik, de még kitart Európa

A DE30 éles eséssel kezdte a mai napot, de az index el tudott pattanni napi mélypontjáról a július közepén indult esés 50%-os visszatérési szintjének környékén (15.415 pont). Míg Ázsiában, leginkább Kínában borús a hangulat, úgy tűnik, Európában még nem adják fel a harcot a bikák.

Read More »