Már most készlethiány van az új iPhone-ból

Már most készlethiány mutatkozik a legújabb iPhone 7 Plus-ból: nem lesz elég készülék, mikor a telefon hivatalosan a boltokba kerül. Szintén elfogyott a kisebb iPhone 7 koromfekete kivitelű készüléke.

Az Apple szóvivője, Trudy Muller így nyilatkozott: „Nem is lehetnénk boldogabbak az új készülékek fogadtatása miatt. Őszintén nagyra értékeljük ügyfeleink türelmét, mivel tényleg keményen dolgozunk, hogy olyan gyorsan adjuk az emberek kezébe az új iPhone-t, amilyen gyorsan csak lehetséges.” Az ügyfelek ugyan az Apple boltokban valószínűleg nem tudnak majd készüléket vásárolni, de online továbbra is meg tudják rendelni az általuk választott telefont.

Szakítva a hagyományokkal, az Apple még nem árulta el, mennyi iPhone 7-et értékesítettek az első hétvégén, mondván ez az arány inkább tükrözi a kínálatot, mint a keresletet.

Korábban írtuk: Új Beats termékek érkeznek az iPhone 7-tel

Forrás: Reuters / BuzzFeed News

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »