Új Beats termékek érkeznek az iPhone 7-tel

Ha hinni lehet a pletykáknak, az új iPhone-t hagyományos jack-csatlakozó nélkül dobják piacra, hogy ezzel is helyet spóroljanak a készülék testében.

Ez azt jelenti, hogy az Apple-nek muszáj lesz valahogy pótolnia ezt a hiányosságot, ennek pedig két módja van: vagy Lightning-csatlakozós vagy pedig egy vezeték nélküli, Blutetooth-os megoldás jöhet szóba. Ugyanakkor az Apple-t ismerve nem valószínű, hogy alap tartozékként adna vezeték nélküli fülhallgatókat, hiszen azok előállítási költsége lényegesen magasabb, így valószínűleg ez csak extra opcióként lesz megvásárolható.

Egy véletlenül kiszivárgott e-mail alapján valószínűsíthető, hogy a legújabb iPhone készülékkel egy időben új, vezeték nélküli Beats fejhallgatók is érkeznek. Ez megoldást jelenthet az esetleges problémára.

  • Részletek
A Beats egyik partnere egy promóciós e-mailt kapott, amiben felfedték, hogy “a kiválasztott új Beats by Dre termékek bemutatásra fognak kerülni” az Apple szeptember 7-i eseményén. Az e-mail hitelességnek támogatást nyújtva, a cég képviselői megkérték a honlap szerkesztőit, hogy a bejegyzésről készített screenshot-ot távolítsak el az oldalról. Nem tudni, hogy pontosan milyen fajta termékekkel készülnek: vajon az eddigi Beats gyártmányokhoz hasonlóan Bluetooth-osak lesznek, vagy megpróbálkoznak a Lightning-csatlakozós verzióval.

Várhatóan az Apple is leleplezi új, vezeték nélküli “AirPods”-nak nevezett Bluetooth fülhallgatóját az eseményen. Hogy a termék az Apple vagy a Beats márkája alatt kerül-e majd értékesítésre, az még a jövő zenéje.

Eddig az Apple javarészt elkülönítette a Beats termékeket a sajátjaitól. Az eszközök, mint például az iPhone is az Apple márkájú fülhallgatójával kapható, míg a Beats fejhallgató külön megvásárolható.

Forrás: Independent/IBtimes

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »