A Bizottság célkeresztjébe kerülhet a Real Madrid

A Real Madrid is egyike azoknak az európai focikluboknak, amelyek egy gyanú szerint tiltott állami támogatásban részesülhettek. A Bizottság egyelőre csak tájékozódik az ügyben.

Az Európai Bizottság közelebbről meg nem nevezett forrásból információkat kapott arról, hogy több európai ország több fociklubja is tiltott állami támogatásban részesülhetett – közölte egy lapértesülésre reagálva szerdán a testület illetékes szóvivője.

„A Real Madrid is az érintettek közé tartozik” – erősítette meg a lapértesülést Antoine Colombani, aki ugyanakkor nem kívánt elárulni további neveket.

Annyit volt hajlandó megerősíteni, hogy a bejelentés több ország, több klubját érinti. Hozzátette ugyanakkor, hogy a Bizottság egyelőre csak tájékozódik, egyelőre nem született döntés a hivatalos vizsgálat elindításáról.

A versenyjogi hatóság a szóvivő szerint a szóban forgó klubok adósság- és költségvetési helyzetét is tanulmányozni fogja, mielőtt döntést hozna az esetleges további lépésekről.

Kitekintő / Bruxinfo.eu

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »