Chris Christie lehet a republikánusok megmentője

New Jersey republikánus kormányzója, Chris Christie a legfrissebb felmérések szerint 77%-os támogatottságnak örvend államában egy a Fairleigh Dickinson Egyetem által végzett felmérés alapján. Népszerűsége a Sandy hurrikán pusztításait követően kezdett meredeken emelkedni, hiszen Barack Obamával összefogva kitűnően kezelte a kialakult válságot. A Republikánus Párt nem nézte jó szemmel az esetet, hiszen szerintük ezzel a jelenlegi elnök malmára hajtotta a vizet.

Azonban most úgy tűnik, megbocsátottak Christie-nek, akit New Jerseyben még a demokraták is rendkívül magas arányban, 67%-ban támogatnak. A GOP-nek pedig égető szüksége van egy népszerű politikusra, aki 2016-ban jó esélyekkel indulhat az elnökválasztáson. Christie 2012-ben nem szállt be a Fehér Házért folyó küzdelembe, azonban nem zárta ki, hogy 4 év múlva ezt megtegye. Egyelőre jó úton halad, hiszen a válságkezelésben mutatott kvalitásai országszerte megnövelték népszerűségét.

Szabó Dániel

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »