A horvát kormánynál lobbiznak a Mol ellen

Levelet írtak az INA felügyelőbizottságának horvát tagjai a kormánynak, amiben Áldott Zoltán vezérigazgató távozását kérik. Emellett a MOL-lal kötött részvényesi szerződés újratárgyalását is kérték a szereplők.

Az elmúlt évek kommunikációs csatáit tekintve nem lepődünk meg ezen a híreken, mivel a tavalyi választásokat követően megalakult új kormányzat is rendszeresen bele akar szólni az olajtársaság működésébe. Újdonságot az jelent, hogy bő három hete már megnyugodtak a kedélyek, amikor az INA osztalékáról született konszenzus döntés a felek között, de úgy tűnik, hogy nem nyugodtak bele ebbe azok, akik a mézes bödön közelébe akarnak férkőzni.

Kellemetlenséget nem jelent ez a MOL-ra nézve, a kontrolljog véleményünk szerint megmarad, de időről időre a szalagcímekbe költözhet a sztori a későbbiekben (a MOL árfolyamára egyelőre nem hat a történet).

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »