Magyarnyelvű gazdasági portál indult Romániában

Elemzésekkel, cikkekkel, aktuális információkkal, szolgáltatásokkal és szakértői blogokkal megkezdte működését a Transindex gazdasági portálja, a Pénzcsinálók.ro.

Az első magyar nyelvű romániai gazdasági portál, amelynek főtámogatója az OTP Bank, lokális, globális, pénzpiaci, marketing és média-PR tematikájú cikkekkel, állandóan frissülő gazdasági hírekkel jelentkezik naponta, a tartalmat pedig rangos gazdasági szakemberek blogjai egészítik ki.

A portál ezen kívül naprakész adatokat közöl a valutaárfolyamokról, tőzsdei indexekről és gazdasági mutatókról (alapkamat, inflációs és munkanélküliségi ráta), illetve folyamatosan frissülő nemzetközi sajtószemlével is szolgál.

A Pénzcsinálók.ro felületéről elérhetőek a Pályázatok.ro anyagai, illetve a Transindex álláskeresője, a Fejvadász.ro, valamint a Cégek.ro cégkatalógus. A portál hasznos linkek gyűjteményével is szolgál, a romániai szakmai szervezetektől és vállalkozói szövetségek honlapjaitól a fizetésszámoló applikációig.

A portál a tartalomszolgáltatáson kívül középtávon gazdasági újságíró műhellyé is kíván alakulni.

Kitekintő / Transindex.ro

Friss hírek

Piaci körkép: kitörés határán a DAX index

A DAX helyzete nem sokat változott tegnaphoz képest, de van esély az index kitörésére eddigi kereskedési sávjából, miután ismét ennek felső határát teszteli. Ezt a területet az overbalance-szerkezet felső határa is jelöli, így áttörése trendfordulóra utalhat.

Read More »