Ismét kötvénykibocsátásra készül az RFV

Ma startol az RFV kötvénykibocsátás harmadik felvonása, amely a tavaly szeptember végén indított kötvényprogram rábocsátásának minősül. A rábocsátás ebben az esetben azt jelenti, hogy most ugyanazokat a 2014. február 12-i lejáratú kötvényeket lehet megvásárolni, amelyet korábban már két alkalommal jegyezhettek az érdeklődők.

Ennek megfelelően a kamatszelvény 10.44%, amelyet minden év február 12-én fizet ki a társaság, a tőketörlesztés pedig a lejáratkor egy összegben esedékes. A kötvény hozama 10,2750%, vagyis az értékpapírokat a 100,000 forintos névérték felett bocsátják ki.

Intézményi befektetők számára március 7-ig adott a lehetőség a jegyzésre, míg lakossági érdeklődők jövő héten péntekig, azaz március 11-ig jelezhetik vételi szándékukat. Magánbefektetők az értékpapírt TBSZ számlán is elhelyezhetik, amely a jogszabályokban biztosított adóelőnyöket biztosítja részükre.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »