Milyen a tökéletes tavaszi ajtódísz? (x)

Mi jut eszünkbe a tavaszról? Virágba borult környezet, csodaszép zöldellő kert, és persze az ehhez passzoló gyönyörű dekorációk. De bármennyire is nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes tavaszi díszelemek kiválasztására és elhelyezésükre, mit sem ér az egész, ha elfelfedkezünk a legfontosabbról, amely otthonunk központi helyére kerülhetne, méghozzá a bejárati ajtóra. 

Az alábbiakban ahhoz adunk tippeket, hogy miként érdemes tavaszi ajtódíszt választani, és milyen egyéb lehetőségünk van.

Üdvözlő feliratok

Sokan döntenek a különféle feliratok, vendégváró üzenetek mellett, igen népszerűek a “spring”, a “welcome”, de magyar megfelelőik is, mint “tavasz”, “boldog tavaszt”, “üdvözlet” is. A legjobb pedig, hogy ezeket az elemeket akár kombinálhatjuk is például koszorúval, de önmagukban is remekül megállják a helyüket. 

Változatos koszorúk

A klasszikus koszorúk mellett beszerezhetünk nyuszikásat vagy más állatfigurával ellátottat is, de akár mi magunk is feldíszíthetjük. Amennyiben tehát az “alap” nem elég figyelemfelkeltő számunkra, egyéb kiegészítőkkel és apró kellékekkel könnyedén felturbózhatjuk.

Elkészíthetjük sajátunkat is

A webáruházakban kínált típusokon túl akad még egy lehetőségünk, ha mi magunk készítjük el az ajtódíszünket. Ehhez éppúgy segítségül hívhatjuk a Deconline.hu dekorációs webshopot, ugyanis koszorúalapok és apró díszelemek, kellékek is megvásárolhatók a kínálatukból.

Amire feltétlenül szükségünk lesz: egy megfelelő alap, virágok, tujalevelek, termések, kisebb figurák, feliratok, levelek, szirmok, és persze rögzítőszalag, ragasztópisztoly. 

Engedjük el kreativitásunkat, tervezzünk olyan koszorút, amely minden vendégünket elkápráztat. Inspirálódhatunk a közösségi felületeken, a webáruházak blogjában, de rengeteg videós tartalom is elérhető ebben a témában. Akár lépésről lépésre leíró útmutatókat is segítségül hívhatunk, ha esetleg elakadnánk a folyamatban.

Nagyszerű családi elfoglaltság

Dönthetünk úgy is, hogy közös programként vetjük fel a tavaszi ajtódísz elkészítésének ötletét, így a család összes tagja beszállhat. Miközben létrehozzuk közös erővel a tökéletes kopogtatódíszt, koszorút, felidézhetjük a legszebb emlékeket, az együtt megélt pillanatokat. Nincs is jobb módja, hogy egy kicsit több időt töltsünk szeretteinkkel. A rohanó hétköznapok sajnos nem sok lehetőséget adnak erre, így nekünk kell tudatosan odafigyelnünk arra, hogy megragadjuk a kínálkozó alkalmakat. 

Az elkészült tavaszi ajtódísz pedig több célt is szolgálhat, hangulatosabbá teheti otthonunkat, ezáltal jelentősen emel az egész összképen, és köszöntheti az érkező vendégeinket, no és persze a “tavaszt”.

A bejárati ajtó rengeteg figyelmet kap minden egyes nap, miért is ne használnánk ki a benne rejlő lehetőségeket?

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »